C_ALEX_ARAGORN Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 Salut, in curand implinesc si eu varsta de 16 ani si vreau sa imi cumpar un scuter care arata bine dar si performant . ma intereseaza demaraj si top speed ! imi plac cele aprilia sunt frumoase si renumite . Acum nu stiu care este diferenta intre sportcity si leonardo. Unii zic pe forum ca leonardo este cel mai bun la clasa sa. clasa sa insemnand scuter de 125 ? banuiesc ca da dar de ce nu un sportcity ?? cine are sau cine cunoaste va rog sa imi ziceti . nu vreau peste 125 ca iau de a1 ! si inca ceva daca stiti cam la cati km se duce un motor ? eu as vrea sa caut pana in 5000 de km dar daca nu gasesc convenabil si la un pret bun cam cat sa fie limita maxima de km ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 (editat) e o faza la 125 poti de la 16 cu A1 cu cond k motoru sa fie limitat la 11kw sau 15 cai max.. Editat Septembrie 6, 2006 de costin_owner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 e o faza la 125 poti de la 16 cu A1 cu cond k motoru sa fie limitat la 11kw sau 15 cai max.. dar nimeni nu verifica asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 (editat) sportcity -mai performant -mai frumos Editat Septembrie 7, 2006 de sunnyboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 sportcity -mai performant -mai frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C_ALEX_ARAGORN Postat Septembrie 8, 2006 Autor Share Postat Septembrie 8, 2006 aha, dar pe siteul oficial leonardo e mai scump , si ma gandeam si la asta. totusi mai astept pareri , si daca sunt persoane care au vreun model din aceste doua sa posteze avantaje si dezavantaje ale scuterului sau ! va rog mult si inca ceva , referitor la km de la care se duce un motor de scuter, de cand isi pierde din demaraj si viteza va rog...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 fiind in 4 timpi nar trebui sa ai probleme in primi 20000 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 Cand se apropie de 18.000 il vinzi, si nu vei avea probleme cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C_ALEX_ARAGORN Postat Septembrie 11, 2006 Autor Share Postat Septembrie 11, 2006 deci dak il iau cu deja 14000 e clar , proasta alegere ! tre sa il iau pana in 5 mii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 deci dak il iau cu deja 14000 e clar , proasta alegere ! tre sa il iau pana in 5 mii ! depinde cum ai norocul,daca in 14000 de km sa schimbat uleiul la timp nu vad dc sa ai probleme si daca in 5 mii de km nu sa schimbat uleiul cand trebuie la astea sh depinde cum ai norocul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
17 rosso Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Sportcity - mai nou modelul, mai manevrabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C_ALEX_ARAGORN Postat Septembrie 15, 2006 Autor Share Postat Septembrie 15, 2006 adevarul e ca am gasit doar 1 sportcity de 125 frumos la 14000 de km ! cere 1650 ( cerea ) acum nu mai stiu dar la iarna il iau mai ieftin , in schimb leonardo sunt mai multe si mai ieftine ! asta inclina balanta spre sportcity... nu credeti ? dar la 14000 , nu are cam multi ?? si ce se poate strica intai ?? sa stiu daca imi pot asuma acest risc . astept parerile voastre , va rog... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 adevarul e ca am gasit doar 1 sportcity de 125 frumos la 14000 de km ! cere 1650 ( cerea ) acum nu mai stiu dar la iarna il iau mai ieftin , in schimb leonardo sunt mai multe si mai ieftine ! asta inclina balanta spre sportcity... nu credeti ? dar la 14000 , nu are cam multi ?? si ce se poate strica intai ?? sa stiu daca imi pot asuma acest risc . astept parerile voastre , va rog... are multi km...depinde si din ce an e sa vezi cam cat de forjat este si pretul e cam mare pt cati km are..nu stiu mie asa mi se pare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate