Sari la conținut

17 rosso

EX+
  • Număr conținut

    153
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de 17 rosso

  1. In momentul de fata Nic este in aceeasi stare grava, sedat si intubat, nu este stabil ci doar stationar. Probabil, in urmatoarele ore va fi operat, in functie de decizia medicilor. Va fi nevoie de mult singe asa ca, cei ce pot dona singe, orice grupa, o pot face, cu specificatia "pentru NITOI NICOLAE - Spitalul Municipal". E bine sa donezi singe, pentru oricine are nevoie... Multumim anticipat.
  2. Nu vroiam sa scriu aici nimic dar trebuie sa va lamuresc cum s-au intimplat lucrurile exact, asta pentru ca am mers roata la roata pina la impact cu Nic. Am sa va spun punctual unele lucruri ca sa nu va datzi aiurea cu presupusul. 1. Am demarat impreuna (eram doar noi 2, nu grup) cind s-a pus verde pe pod si, ajunsi aproape de intersectia cu pricina, din cauza soarelui puternic ce batea in semafoare, nu am vazut ca functionau samafoarele. Masini nu erau in intersectie dar eu am taiat gazul si am frinat. Nic nu a facut asta si, intrat in intersectie, s-a trezit cu masina Clio ce venea din stinga. A virat dreapta vreo 4 metri dar nu destul... Am vazut cum se izbeste in Clio iar apoi cum zboara peste Clio si se opreste in BMW-ul 7 negru ce intrase in intersectie din dreapta. Atit. 2. Nic CONDUCE ZILNIC motocicleta, nu are simtzuri atrofiate, fiind ca mine, fara jena de ploaie, frig, ceatza, luni, vineri, iarna sau alte minuni... 3. Baiatul cu Q7, martor la scena si motociclist dealtfel, nu cred ca adeclarat ca am trecut 2 semafoare pe rosu, asta ar fi minciuna. Se intereseaza sincer de starea lui Nic, iar asta e de apreciat. 4. Politia a ajuns prima acolo iar salvarea (caci a fost doar una) a venit cu greu dupa 25 de minute. 5. Nic este in stare foarte grava internat la Terapie Intensiva la Spitalul Municipal. Are fracturi multiple la toate membrele, fractura de bazin si o severa contuzie toracica ce afecteaza un plamin si inima. De aseara, a fost trecut pe aparate, mai precis intubat, pina la stabilizare. Sper din inima sa se stabilizeze odata... 6. Ana, fata cu Clio, nu a avut nicio vina, m-a sunat aseara sa ma intrebe amanunte despre Nic si m-a intrebat daca poate sa ne ajute in vreun fel. Acestea fiind zise, sper sa nu mai scrieti versiuni ciudate. Multumesc baiatului cu Q7, Anei cu Clio care s-a comportat exemplar, D-lui chirurg de la urgenta care s-a oprit si a dat sfaturi utile pina a venit salvarea, celor care ne-au ajutat imediat dupa accident, politiei care a fost prompta si decenta, lui Edy de la United, lui Mos Craciun, lui Catalin de la Tomina si altora care au ajutat, fiecare in felul lui, la minimalizarea efectelor cumplitului accident. SANATATE NIC.
  3. Mare pacat... Dumnezeu sa-l odihneasca. Fiecare dintre noi isi va trage propria concluzie, asa cum facem dupa fiecare rapit dintre noi.
  4. Dealer oficial este doar in Ungaria (celmai aproape). Daca esti interesat, trimite un mail la info@motor.axelero.net si o sa vezi ca sint foarte seriosi. De mentionat ca poti scrie in limba romana iar daca vrei sa-i suni, cere in engleza un vorbitor de romana ptk au si asha ceva ( dl. Tegvu Norand ). Daca il achitzi, tzi-l livreaza acasa, la usa ta. deci: www.cagivahun.hu Bafta, buna alegere dar mai bine iei unul de 1000 din Germania, tot nou.
  5. Am mai cumparat 3 scara 1: 18 1. YAMAHA YZR-M1 2005 - No.5 - Colin Edwards (motogp) - newray 2. HONDA RC211V 2005 - No.69 - Nicky Hayden (motogp) - newray 3. DUCATI 999 Xerox - No.55 - Regis Laconi (sbk) - maisto Total 1:18 - 23 moto 1:12 - 6 moto
  6. In cazul de fata sint numai vinovati: 1. Organizatorii, nu mai zic de ce 2. Politia, ca nu a sesizat neregulile in organizare 3. Concurentii - ca au acceptat conditiile si au crezut ca numai Rossi, Gibernau si Capirossi cad ca prostii 4. Publicul - ca a cascat gura unde nu trebuie 5. Parintii micutei. Saraca fata... A fost un accident si la SMAEB anul asta, se intimpla si la Raliuri de masini... Pacat, mare pacat...
  7. Nu te mai complica, mergi pe strada si fura un scooter sau moped... Macar nu mai dai banii pe el. Cind te saturi de scootere, potzi sa cumperi o motocicleta de 1000, pe chitantza de mina, furata din occident. Asta e viatza de motociclist adevarat ! Bravo ! Daca nu incurajam noi furturile moto vor ramine o groaza de oameni pe strazi, in foame, frig si mizerie, saracii... !
  8. Am avut un Peugeot 306 1.9D iar pe talon avea motor diesel de 49cmc si 2kw. L-am vindut, mi se parea prea slab la 2kw Acum sint multzumit, mi-au pus in plus la raptor : +10kw, +9kg la masa proprie... Bine, au omis ca e V-Raptor si nu Raptor, dar nu ma mira nimic.
  9. Gata, am terninat de vopsit 999 (1:12) Pozele sint execrabile, celular incapabil ... Prima poza: 999 dezmembrat alaturi de unul intreg A doua: curatzat de vopsea si stickere A treia: vopsirea pieselor Ultima: 999 Nero Opaco !
  10. In toata lumea se stropesc spatziile verzi, se spala strazile, se pun limitatoare cu 50km/h... Oricum e nashpa ca ai cazut dar nu prea e vina lor. Bafta.
  11. Tocmai am cumparat din Italia setul de Diablo Corsa 120-180 noi, fabricate in 2006, cu 260 euro, adica 1550 lei+TVA ( la paritate Pneurom ). De la magazin, nu de la hotzi. Imi pare ca cineva incerca un profit rapid....
  12. 17 rosso

    Mam Ruuupt!

    Am citit toate post-urile si pare extrem de interesante ! Am invatzat ca: - exista un MULTIPOST GRAND PRIX, postezi mult si potzi deveni mare CAMPION MOTO - putem sta cu orele pe PC-uri urmarind un IRC cu scris frumos si multe animatzii Am mai facut un POST, oare m-am calificat sau sa mai pun citeva? La cite posturi pot sa fac wheely? Dar stoppie? Despre ce era topicul?
  13. Deci, dupa atitea incidente cauzate de mersul pe o roata, incep sa ma intreb daca in ultima vreme ii mai iese cuiva un wheely fara incidente
  14. 17 rosso

    Am Picat Si Eu

    Bine ca e doar atit. Eu am cazut de 5 ori pina acum si nu am nici o problema cu treaba asta. Am avut zile sa scap din rahaturile alea de accidente si am mai invatzat cite ceva. Nasol e ca de fiecare data a fost alta poveste si am impresia ca sint scenarii infinite. R6, R1, ZX10RR si altele pot fi conduse si de incepatori daca au putzintica minte si nu urla teribilismul in ei. Cine frineaza mai bine de la 100km/h la 0, Gilera sau R6? Cred ca stitzi unde bat.
  15. 17 rosso

    Mam Ruuupt!

    Nasoala treaba. Itzi doresc sa te pui pe picioare rapid. La orice viteza, indiferent de "vechime", treaba cu wheely sau stoppie e la fel de riscanta. Sint prea multe variabile si din pacate nu le potzi controla pe toate perfect asa ca uneori pur si simplu nu iese, adica, te rupi cum ai zis sau crapi aiurea. Am auzit ca motoretele nu vor sa se ridice pe o roata pana nu vad politza Full-Casco. Nu trage doar cu RCA. Vorbesc de motoretele cu stapini responsabili... Hai, fa-te bine !
  16. 17 rosso

    Dn1 - 16 August

    Motociclistul e Razvan Albei, e destul de OK, are metarsienele (cred ca asa se zice/scrie, nu prea stiu termenul) rupte la ambele picioare. Am intzeles ca nu prea avea viteza in momentul impactului. Insanatoshire rapida ii doresc. Nasol dar bine ca nu a fost mai rau.
  17. 17 rosso

    Accident Mortal

    Aceeasi stire am vazut-o si eu si trebuie sa te corectez un picutz. Autoturismul nu circula pe contrasens, doar din sens opus. E o diferentza. Motocicleta nu a reusit sa revina din depasire si s-a izbit de auto... Din imagini rezulta ca a fost Groaznic... R.I.P.
  18. 17 rosso

    Dn1 - 16 August

    Acum imi spune o colega ca a vazut cind venea spre munca dinspre Snagov inspre Aeroportul Otopeni cum un maxi taxi a schimbat brusc directia, fara semnalizare, chiar in fata unui motociclist. Motociclistul a lovit microbuzul. Imi povestea colega ca motociclistul era intins pe jos iar oamenii incercau sa-l ridice. Incerc sa aflu amanunte acum. Oricum: NASHPA AGAIN..... Colega zice ca il stie pe baiat si ca il cheama Razvan si are o motoreta mare, rosie. Nu stie alte amanunte.
  19. Am votat CBR. Asta ca imi place cum arata. Nu sint profesionist asa ca nu ma ajuta 5 cai in plus sau in minus.... Cifrele nu ne mai dau pace. Nu trebuie sa mai intreb de ce nu are loc MV Agusta F4 1000 s 2006 in sondajele astea. O fi o motoreta nasoala...
  20. Un sicilian din Cefalu (PA)... am ramas prost cind am vazut cum merge! E offtopic pt ca nu e al meu dar merita vazut ! Eu am avut 4 scootere si nu am nici o poza cu ele.. F@#K!
  21. Daca ma considerati si pe mine o ruda indepartata din neamul Ducatistilor... Imi plac rau si vreau si eu un DUCATI. Pina atunci va arat descoperirea facuta intr-un sat din Sicilia luna asta, in 2006! Apropo de fiabilitatea hulita de fraieri. Nu pot sa exprim sunetul... am fugit in piatzeta sa vad minunea fiind convins (dupa sunet) ca e o bestie.
  22. Din pacate, astea ultimele le-am luat din Italia. Le gasiti pe ebay la pretzuri bune. Cel mai bun exemplu: 999 F 05 sbk a costat 10,30 euroi la tutungerie. Daca iei de pe ebay mai multe de la un singur vinzator iesi bine la costul de expeditie.
  23. Foarte tare, buna alegere. Dupa ce te obisnuiesti cu el nu o sa mai vrei alta motoreta. Ma rog... o sa vrei S4R s mai mult ca sigur )
×
×
  • Creează nouă...