marii.an Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 Hy all!cine ma poate ajuta cu o schema de la mobra model 50 s va rog frumos!!am chiar nevoie de ea!VA multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strut Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 /index.php?...ic&tid=8762 aici ai toata cartea tehnica de mobra si ceva poze cu mobre sper sa iti fei de ajutor numa bine!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 am sa caut acasa, aveam cartea tehnica originala de la mobra 50s daca o mai gasesc, keep in touch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 am sa caut acasa, aveam cartea tehnica originala de la mobra 50s daca o mai gasesc, keep in touch pai acuma i-am dat toata cartea tehnica de mobra 50 super (daca aia ii S) nu cred ca mai are rost sa te obosesti sa cauti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marii.an Postat Septembrie 14, 2006 Autor Share Postat Septembrie 14, 2006 Multam lume la toti .....mi-ati fost de mare ajutor ....dak va pot ajuta si eu sa-mi ziceti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Stai tu linistit ca te anuntam noi cand avem nevoie de ajutorul tau ma bucur ca te-am putut ajuta,si daca mai ai cv probleme posteaza aci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate