Sari la conținut

radum90

Membru
  • Număr conținut

    204
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.servicemotociclete.cluj.ro/index.php

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj/Satu Mare
  • Carnet moto din
    14 februarie 2008
  • Motocicleta
    Suzuki SV650S '02
  • Numar Moto
    SM 06 EJH
  • Club
    Din coltu blocului

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Mobra Hoinar '86

Vizitatori Recenți Profil

809 citiri profil

radum90's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. radum90

    Anunturi GARAJE !

    Buna ziua, Cine doreste sa depoziteze motocicleta peste iarna,o poate face la service-ul Mechatronics,str Kovari Laszlo nr 3 Cluj Napoca. Temperatura constanta in service pe timpul iernii 18-20 grade C. Se va incarca acumulatorul o data pe luna. Optional spalat moto,curatat+gresat+reglat lant transmisie plus gresaj la contacte,mufe,butoane,scatite etc. pret 100 ron Locurile sunt limitate! Pret iernat 50 Ron / luna de motocicleta Informatii la tel :0742 026 694 sau 0742 096 511 Morar Radu http://servicemotociclete.cluj.ro/
  2. Mi-am spalat si eu motorul cu spuma activa si au ramas pete pe bascula fiind din aluminiu. Problema am rezolvat-o foarte simplu stergand bascula cu o carpa imbibata cu clasicul WD40 bun la orice
  3. Inainte sa cumperi alta baterie pune-o pe redresor si verifica-i incarcarea...posibil sa nu ai incarcare si din cauza asta bateria sa nu aiba curent.
  4. Nu vinde/doneaza nimeni o cutie de viteze de mobra sau de la alta motocicleta? Am nevoie de o cutie de viteze simpla si cat mai usoara.
  5. radum90

    Dau Spre Donatie!

    Anul trecut am fost singura echipa romaneasca premianta . Am avut probleme doar cu lantul... Anul asta vrem sa construim alt mobil, total diferit Cine ti-a zis povestea cu ML-ul probabil a uitat sa transforme din Nm in kNm )
  6. radum90

    Dau Spre Donatie!

    Sunt la Poli pe Muncii,la Fac de mecanica. Imi tre pt proiectu Bosh Elektromobil. Ii Buna orice cutie de viteze de motocicleta de capacitate cilindrica mica, daca are constructia simpla si este usoara, oricum urmeaza a fi modificata
  7. radum90

    Dau Spre Donatie!

    Nu doneaza nimeni o cutie de viteze de Mobra sau Hoinar? Am nevoie pt un proiect la faculta
  8. La Mujdeni este pista de cross, pe acolo se dau baietii de la KTM din SM. S-a tinut si ceva concurs acu vreo doi ani. Este traseu si pentru cei mai profi, dar si pentru cei mai incepatori .Am inteles ca si la Calinesti se mai dau baietii. Spor la endureala!
  9. radum90

    BURSA LOCALA

    Unde gasesc in Cluj cauciucuri SH? Am nevoie de uncauciuc de 160/60/17 in stare acceptabila si sa fie destul de moale, gen Pilot Power. Multumesc!
  10. @GeorGEBlaCKRidER: Oare de unde scoti atatea? Tu chiar ai gandit cand ai scris postu asta, sau dupa ce l-ai scris l-ai recitit sa vezi ce aberatii ai scris? Parerea mea ii ca mai bine nu scriai nimic, era mult mai folositor. Bafta sa ai in viitor! Chiar ai nevoie.
  11. Posibil sa nu fie fixata bine fisa pe bujie si din aceasta cauza apare atat de repede problema. Se poate face o aparatoare care sa nu lase apa sa ajunga pe cilindru, asa cum am vazut la cativa la intalnire. Eventual verificat daca nu este infundata gaurica acea prin care se scurge apa intrata la bujie
  12. No ca pantru mine nu "s-o gatat" drumu` Am ajuns la Cluj cu bine pe la 8 asa si nu am vrut sa merg pe intuneric pana la semeu , dar nu ii nici un bai ca am vreme toata ziua, nu-i nicio graba A fost tare fain, ne-am cam imbatat toti de la o bere, doua...care cat a putut duce Pozele le iau si eu dupa ce ajung acasa, pana atunci le puteti pune si restu. Pe cand urmatoarea intalnire?
  13. OK.Am prins miscarea....stiu pe unde tre s-o iau. DA...am mai fost odata, dar atunci inca eram mahmur si nu mai tin minte traseul complet ).
×
×
  • Creează nouă...