nk_maniak Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 Buna,plek duminica seara 10/08\2006, in germania pentru primul transport moto, astept comenzi concrete aici sau telefonic 0788 294 601 sau id de mess g_zhaz.Este primul transport,comanda nu presupune avans.Sunt din Oradea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 asteptamsa vedem cu ce vi...dar sa incerci sa nu sara de 2000 de E ca s-ar putea sa ramai cu ele....bafta te asteptam cat mai repede cu marfa noua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nk_maniak Postat Septembrie 6, 2006 Autor Share Postat Septembrie 6, 2006 ms si eu sunt curios cu ce o sa vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 daca vi cu ceva frumos ,ingrijit si cam pe la 2000-2200E s-ar putea sa ma ai client ...eu pe 11.10.2006 dau examenul si pana atunci poate imi iau motor... numai bine >>> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nk_maniak Postat Septembrie 7, 2006 Autor Share Postat Septembrie 7, 2006 o sa aveti o surpriza...probabil cele mai frumoase rs uri din romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 o surpriza ar fisa fie si printre cele mai ieftine...))) ....mai vrem sa fie ingrijite si ieftine...daca te poti descurca o sa le vinzi repede...poate ar trebui sa te uiti si dupa cagiva mito de-alea de 46 de cai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 man am inteles ca pleci dar de intors nu te mai intorci...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 man am inteles ca pleci dar de intors nu te mai intorci...) cre`ca a ramas pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 voi credeti ca se aduce asa usor motoare... tre sa le cauti mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate