AndreiPetra Postat Septembrie 4, 2003 Autor Share Postat Septembrie 4, 2003 Sabine .....si ce sentimente iti trezeste MV-AGUSTA cand stii ca va fi a ta pentru o zi??? Abia astepti sa o prinzi de haturi.......norocosule Salut!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabin Postat Septembrie 5, 2003 Share Postat Septembrie 5, 2003 Cu totii avem aceas dorinta de a calari, insa diferenta intre motociclete ti-o pot da doar anii de experienta.Am deschis din urmatorul numar MotoLife acest subiect.Sunt deschis dialogului atunci cand este cazul in rest sunt un razboinic greu de inteles chiar si de cei ce cred ca sunt ca mine si ai mei frati. Oricum ptr cei ce nu stiu inca mai traiesc si sunt zi de zi pe strazile Bucurestiului cu gazul la maxim.Va astept intotdeauna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gotlib Postat Septembrie 5, 2003 Share Postat Septembrie 5, 2003 nu stiam ca sunt si razboinici pe acest site ! "zi de zi pe strazile Bucurestiului cu gazul la maxim" - adevarul este ca prin oras trebuie mers cu gazul la maxim si eventual fara tobe ... in nici un caz pe circuit. jenant! m-am lamurit cu asa-zisii mari motarzi din bucuresti.... cum e o linie dreapta, sunt cei mai viteji , dar doamne fereste sa fie vreo curba! , atunci .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovylord Postat Septembrie 7, 2003 Share Postat Septembrie 7, 2003 Am auzit ca de la anu MV AGUSTA va participa la motomondial. Nu stiu la ce clasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovylord Postat Septembrie 7, 2003 Share Postat Septembrie 7, 2003 Asta e cea cu 4 tobe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormaniac1 Postat Septembrie 7, 2003 Share Postat Septembrie 7, 2003 Motorul arata super sexy si asta datorita designerilor italieni care fac treaba super buna in domeniul asta. Foarte posibil sa participe la GP, mai ales dupa ce suratele ei Aprilia si Ducati au avut ceva succese pe-acolo (azi Ducati a iesit pe 3 in Portugalia). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabin Postat Septembrie 15, 2003 Share Postat Septembrie 15, 2003 M V Agusta la bella del mondo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate