lordlogicus Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Am cautat in forum existenta unui topic pentru o intrunire caritabila in perioada decembrie 2010. Nu am gasit nimic. Se organizeaza ceva? Este cineva"in charge"? Fiind nou venit atat in comunitatea pe 2 roti cat si pe forum nu vreau sa stau de"caruta". Organizam ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 Am cautat in forum existenta unui topic pentru o intrunire caritabila in perioada decembrie 2010.Nu am gasit nimic. Se organizeaza ceva? Este cineva"in charge"? Fiind nou venit atat in comunitatea pe 2 roti cat si pe forum nu vreau sa stau de"caruta". Organizam ceva ? /index.php?showtopic=602361 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lordlogicus Postat Decembrie 1, 2010 Autor Share Postat Decembrie 1, 2010 /index.php?showtopic=602361 Multumesc mult, In urma cu o saptamana am vazut si am si luat legatura cu Dead_Man_Walking. Sper sa iasa ceva bun! Salutari, Lordlogicus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate