Sari la conținut

lordlogicus

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de lordlogicus

  1. Am citit si re-citit cele scrise de tine si cu greu am inteles ceea ce probabil ti-ai dori sa transmiti. Hai sa vedem daca am inteles bine: "Presupun ca tu erai pe CBR-ul galben si ai bagat mana in gaz, in timp ce blonda ""surda" a schimbat directia de mers. Ai franat dar totusi te deplasai cu viteza mai mare decat banda 2, moment in care ai realizat ca mai trebuie sa franezi o data pe roata spate "aeriana". Putin "dezechilibrat" , dar totusi avand un sprijin auto ai demarat si ai prins frumusetea blonda, dar comunicarea a fost nula timp de 2 minute, timp in care tu te-ai scalambat in fata ei si ea "neimpresionabila" si-a vazut de drum. Ai promis ca nu mai faci, dar totusi vrei filmarea, probabil sa o ai demo pentru un casting de cascadori sau vrei sa te autodenunti ca virculai cu viteza mai mare decat cea regulamentara. Ai scapat, esti bine? Asta este important, probabil multi altii au patit acelasi lucru, dar l-au povestit inteligibil si am putut invata ceva. Eu sincer nu stiu ce ai vrut sa ne comunici, vrei filmarea, nu mai faci d'astea, vrei numarul masinii, vrei numele si/sau adresa blondei, vrei sa-i aflii cetatenia(daca nu intelegea, poate nu era muta ci nu vorbea aceiasi limba cu tine). Daca am fost acid, scuza-ma, dar sincer m-am chinuit sa inteleg ceea ce ai postat si de ce ai facut-o! Iti urez asfalt uscat, fara incidente(aproape accidente)!
  2. Inca nu s-a aflat, s-a aruncat sau a fost impinsa!
  3. Scuze pentru asteptare, dar am fost ocupat cu munca( sper sa nu se mai intample ). Sunt inca in Iraq, imi doresc sa ajung acasa(fingers crossed) undeva pe 22 Iulie, deci cam peste 3 saptamani. In momentul in care sunt acasa iti dau un PM si aranjam locul de intalnire. Chiar astazi am discutat cu 2 colegi din SA despre o vizita anul urmator pe la ei si prin Namibia. Mi-au spus ca in Namibia imi trebuie cel putin 1 luna sa vad ceva, si poate nu tot ce Namibia poate oferi. Astept noutati pe forum, pe blog, oriunde numai sa fie.
  4. Anything, anyhow, anywhere! Imi place ceea ce scrii, cum o faci si gasesc lecturarea textelor scrise de tine recomfortanta. Recunosc, o fac in timpul serviciului, dar asta fiindca timpul liber nu imi permite, dupa aproape 13 ore de lucru. De obicei cad lat, dar visez prin ochii tai! Job-ul mi-a permis sa calatoresc, Africa:Nigeria, Angola, Africa de Sud, Djibouti,....Asia: Malaezia, Thailanda, Laos,....Orient: Yemen si acum IRAQ, dar, niciodata ca o adevarata aventura! Te rog, desfata-ma in continuare cu povestile tale si continua sa faci ceea ce iti doresti. Multumesc. PS. Din cand in cand update si pe blog. Vad ca nu se intampla nimic nou.
  5. Doar atat? Pai si eu..., nu pot sa cred! M-am prins, sigur reveniti cu mai multe detalii si poze.
  6. "Apa la moara" - Sunt in Irak si astept cu sufletul la gura jurnalul vostru.
  7. Billions, Better call Saul, Taboo,... si nu in ultimul rand Gangland Undercover S01 si doar 8 episoade aparute din S02.
  8. No prob. Keep in touch! ID mess : dem_cristian Mesaj completat Sal Better, Voiai sa vinzi motorul??? Am aflat azi de la un coleg, ca era un Intruder de vanzare in Ploiesti si ca tipul este plecat si se intoarce pe 12. Asa ca am facut legatura cu tine. Toate bune si sper sa ne vedem dupa 12.04
  9. Ceva intalniri, la capitolul de chopper. Novice, doritor de haladuiala cu motorul,bere , tequila .... caut amatori Ploiesteni. Vin dupa 5 aprilie, ptr moment plecat din tara, si poate organizam ceva. Astept vesti.
  10. Multumesc mult, In urma cu o saptamana am vazut si am si luat legatura cu Dead_Man_Walking. Sper sa iasa ceva bun! Salutari, Lordlogicus
  11. Am cautat in forum existenta unui topic pentru o intrunire caritabila in perioada decembrie 2010. Nu am gasit nimic. Se organizeaza ceva? Este cineva"in charge"? Fiind nou venit atat in comunitatea pe 2 roti cat si pe forum nu vreau sa stau de"caruta". Organizam ceva ?
×
×
  • Creează nouă...