parintele_baiazid Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Salutare! Am avut acum doua luni un accident (a intrat in mine un "conservar" de 19 ani cu carnetul luat abia din aprilie), am stat in spital peste vara, in fine, is bine. Dar, din pacate, the beautiful engine e cam jufluit. Am nevoie de: rezervor de benzina, capac motor stanga - magnetou, radiator de ulei si cel mai important, de CADRU pentru Suzuki DR 650 RSE. Cine ma poate ajuta cu o informatie cat de mica, ii fac cinste de cate ori trece prin Targu-Mures. Sau, daca as da de un service care sa imi repare motorul, nici aia n-ar strica. Cu multumiri anticipate, Remus Grama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red_snake Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 complectezati si tu datele din profil sa stim so noi de unde esti si poate te putem ajuta mai repede . asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 de cate ori trece prin Targu-Mures. Cu multumiri anticipate, Remus Grama Alta idee nu am decat sa il suni pe foxul sa il intrebi daca iti poate aduce. E tot din Tg Mures si daca poate, te serveste cu placere 0723141092 Peter dar ii poti spune Fox www.foxmotors.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Na ca am un TIZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parintele_baiazid Postat Septembrie 8, 2006 Autor Share Postat Septembrie 8, 2006 Multzam frumos, 'ninja_skija'! Dau o pizza si 3 beri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate