mihai_covalciuc Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 Vreau si eu sa cumpar o motocicleta, prima, si caut un mecanic bun si cu experienta care ar putea sa vina cu mine din Bucuresti la Targoviste 80km, sa vada o motocicleta, contra cost bineinteles... Motocicleta eu am vazut-o, arata foarte bine, dar fiind incepator, nu pot sa ma bazez pe cunostintele mele... Pe cine imi puteti recomanda ? P.S. - de preferat ar fi sa vina maine cu mine... deci cam din scurt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 Vreau si eu sa cumpar o motocicleta, prima, si caut un mecanic bun si cu experienta care ar putea sa vina cu mine din Bucuresti la Targoviste 80km, sa vada o motocicleta, contra cost bineinteles...Motocicleta eu am vazut-o, arata foarte bine, dar fiind incepator, nu pot sa ma bazez pe cunostintele mele... Pe cine imi puteti recomanda ? P.S. - de preferat ar fi sa vina maine cu mine... deci cam din scurt... despre ce mobra e vorba? poate te ajut eu, la ce ora vrei sa pleci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_covalciuc Postat Noiembrie 26, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2010 despre ce mobra e vorba? poate te ajut eu, la ce ora vrei sa pleci? Ti-am dat un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate