MariusMKV Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 Am dat furca jos pt o reconditionare totala a mobrei si am observat ca tija amortizorului din stanga iese din amortizor.. se poate face ceva in privinta asta ? Rog un sfat util Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 Fii mai explicit. Arata o poza. Vezi ca la modelul tau cred un amortizor e cu arc si altul cu ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariusMKV Postat Noiembrie 26, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2010 Este vorba de o Aprilia Tuareg de 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 iti lipseste un surub care se baga pe jos, pe unde trece axul rotii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 Foarte posibil sa fie surubul care prinde tija de inox ce tine teava amortizorului sa nu iasa din jamba, atunci cand culiseaza. La furca mobrei mele suruburile sunt identice la ambele jambe, deci s ar putea sa fie si la tine la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 Foarte posibil sa fie surubul care prinde tija de inox ce tine teava amortizorului sa nu iasa din jamba, atunci cand culiseaza. La furca mobrei mele suruburile sunt identice la ambele jambe, deci s ar putea sa fie si la tine la fel. ar fi trebuit sa iasa tot uleiul pe acolo...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariusMKV Postat Noiembrie 27, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2010 Tija de inox are o saiba (rosu) prinsa pe ea ( intre arcuri ) care nu mai este la locul ei (negru).. Multumesc pt sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate