Sari la conținut

Bogdis

Super Membru
  • Număr conținut

    653
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Bogdis

  1. ) cel mai bine cu o bicicleta cu cauciucuri pline
  2. In mare diferentele ar fi ca Sportsmart sunt orientate mai mult spre Touring si performante bune in general iar Qualifier 2 sunt orientate catre aderanta mare si sportivitate, unghiuri mari de inclinatie, incalzire rapida etc. Acum depinde si ptr ce vrei sa le folosesti, ptr ca sunt multe alte cauciucuri bune si la alti producatori nu numai la Dunlop...
  3. Dar instalatia a fost aerisita cum trebuie?
  4. Cu siguranta nici el nu stie! Daca se rupe cablul de acceleratie clapetele stau inchise ptr ca au un arc care le tine pe pozitia inchis, deci exclus. P.S. Omul vrea decat sa faca posturi...nu conteaza ce scrie in ele.
  5. Dar de ce nu te duci la o spalatorie auto, ii dai 5 lei baiatului de acolo si ti-l polisheaza cu pasta 3M si iese si bine?! Nu crezi ca e mai simplu asa?
  6. 160 lei mi se pare un pret corect, anunta-ne daca se finalizeaza tranzactia. Eu am cumparat placi de frictiune Lucas TRW si mi s-au parut excelente.
  7. Vezi ca poti gasi kit-uri de ambreiaj ptr motocicleta si la magazinele de piese auto, la preturi mult mai mici decat la cele moto, am dat pe un kit de ambreiaj ptr K8 1000 300 ron si a venit in 24 ore fara nici-un cost suplimentar ptr transport. Eu unul nu mai cumpar nimic de la magazinele moto, mai ales daca am alta varianta ptr ca au preturile exagerat de mari.
  8. Prietene, tot nu a scapat forumul asta de tine?! Nu ti-au ajuns mistourile din topicurile anterioare?! Sau nici pana acum nu ai realizat ca esti mai prost ca un gibon scapat de la zoo?!
  9. Cred ca mai bine te-ai documenta cu privire la proprietatile uleiurilor si ce inseamna mai exact cifrele, poate atunci te-ai convinge. Intotdeauna V-urile au nevoie de un ulei superior calitativ, ptr ca au tendinta de a distruge pelicula, iar un ulei cu cat e mai aditivat cu atat va rezista mai bine. Cel mai simplu daca vreti sa va mearga motocicleta, bagati cel mai scump ulei si nu va mai zgarciti si atunci nu veti mai avea probleme.
  10. motul 5100 e cel mai prost ulei de la motul...asa doar ca sa iti faci o idee, daca tu atat consideri ca merita motocicleta ta..e problema ta. 10-60 era mult mai recomandat ptr motocicleta ptr ca in timpul verii se incinge excesiv. Si dupa aia va mirati ca vi s-au stricat motoretele... Dar acum fiecare face cum vrea.
  11. exact, dar in acelasi timp va arata si viteza un pic eronat, iti va afisa mai putin decat realul, in parte parte se va compensa cu eroarea de viteza a bordului, deci va fi ok
  12. Nu trebuie radiat nimic, te duci direct la RAR si le zici ca ai schimbat motorul, completezi un formular in care scrii seriile vechi si cele noi, ei pozeaza seriile si ti le trec in carte pe cele noi si gata.
  13. Iar ai aparut si ai inceput sa aberezi, daca ai fi studiat un pic problema producatorii de cauciucuri au facut compozitia cauciucului mai moale si in acelasi timp caracasa laterala mai tare pt a sustine mai bine motocicleta la apasare pe viraj. Iar compozitia moale si presiunea mica ajuta anvelopa sa ajunga repede la temperatura de aderenta maxima...
  14. Poate faci cum a procedat o cunostiinta, a pus apa in vasul de expansiune si a crezut ca daca nu se goleste e plina instalatia... si a mers fara nici-un pic de lichid de racire in motor vre-o 1200 de km. Pana si-a dat seama ca nu se raceste deloc. Partea buna e ca nu a patit nimic motorul. Deci mare grija
  15. Nu prea inteleg intrebarea, cum adica sa ii ridici puterea?
  16. Intradevar C00 inseamna no errors. Dar problema poate fi cauzata de o mufa oxidata sau cu probleme sau de un fir care face contact din cand in cand, mai ales daca zici ca se opreste in mers. Sau ai mai putea incerca sa ii mai faci o verificare de erori poate totusi apare ceva.
  17. Fff dubioasa problema eu zic ca trebuia sa prinda minim 100 cu a-1a. Deci problema nu e de pinioane ptr ca e diferenta mult prea mare. Cred ca problema este undeva in cutie, sa nu fi fost umblat la ceva pe acolo...
  18. Pe masura ce citesc posturile imi dau seama ca motocilistii astia "batrani" care se cred adevarati motociclisti nu au nici-o treaba cu fenomenul...din moment ce nici macar o presiune in cauciucuri nu stiu sa bage si mai dau si sfaturi aiurea si ridica in slavi producatorul motoretei...sunt total deszgustat
  19. Daca v-ati uitat la video si ati citit in descrie motoreta scotea 135 CP cu turbo. Deci si cu turbo R6 tot rasnita este.
  20. Inca unul scapat din canal!
  21. Ca o parere stric personala, mi se pare ca BMW-urile astea au probleme serioase de fiabilitate.
  22. Deja gramatica limbii romane te-a facut de ras mai mult decat credeai.
×
×
  • Creează nouă...