easybiker Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 Intoarcerea la metal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Septembrie 9, 2006 Autor Share Postat Septembrie 9, 2006 SpeedBowl Racer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Septembrie 11, 2006 Autor Share Postat Septembrie 11, 2006 (editat) .... Cateva climber-e si boardtrack-ere din anii `20 -`30.Inspiratie pentru motocicletele Krugger. LATER EDIT: Nu stiu de ce s-au combinat posturile.In cazul asta poze cu motocicletele vechi impreuna cu pozele motocicletei Krugger. Editat Septembrie 11, 2006 de easybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Septembrie 11, 2006 Autor Share Postat Septembrie 11, 2006 Harper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 f fain ca ai postat lucrarile lui .... l-am vazut pe situl dbbp.com ... imi plac ideiile cu racerele .... nu are nici pretzuri f piperate pe site ... un disc din ala mare pt exterior la 400E f fain !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Septembrie 17, 2006 Autor Share Postat Septembrie 17, 2006 Pacat ca nu se prea gusta la noi stilul asta...Poate este prea radical...sau cine stie...Mie mi se pare ca Hank Young,Chica si Krugger cam fac legea in constructia de motoare(mai sunt si altii notabili bine inteles)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate