backshadow19 Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 trecusem de o intersectie semaforizata si un destept cu un camion a schimbat sensul de mers si era sa intru sub masina, norocul meu k nu aveam viteza si am franat si mi s-a blocat roata fata.... motoru a alunceat pe piatra cubica.... carena sparta... capacul de la ambreiaj spart....ulei pe strada iar soferul camionului nici macar nu a oprit.eu o mana julita si putin la picior lovit. acum cat ma costa un capac de la ambriaj pt GSX750F ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 Nu conteaza pretul reparatiilor, bine ca ai scapat doar cu atat. Insanatosire rapida si reparatie cat mai scurta. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 Vezi la baietii care dezmembreaza motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate