foxbat Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 Azi n-a fost sa fie. de fapt a fost dar nu zapada ci o gheata ciudata . care imbraca totul, de la motociclete la masini . ca-n pozele din topicul celalalt Am dat un telefon la Ranca . Si cica e zapada mare mare. Am cauciucuri de iarna asa ca nu ramane decat sa mai duc odata panda acolo. ultima oara arata asa: http://picasaweb.google.com/1100master/201...COjZrrWa_9b8wAE# bine, ultimele poze sunt de la Dalboka - asa , ca sa respectam adevarul istoric anyone? de cazare ma ocup ( era la hotel fain cam 100 ron dubla) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 (editat) Ceee-tzi mai place Kamenitza Misto pozele.Prima data am crezut ca te-au pus sa faci reclama Fiatului ca prea misto aparea in zapada.Ceva cu "where no one has gone before" mai lipsea. Mi-au placut mult si pomii aia cu zeci de cuiburi in ei.Bravo. Editat Decembrie 12, 2010 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate