dannym Postat Aprilie 20, 2004 Share Postat Aprilie 20, 2004 pana la urma cum a ramas? tu cum te mai simti??? ai reusit cu asigurarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wis Postat Aprilie 27, 2004 Autor Share Postat Aprilie 27, 2004 Gata am cam terminat cu alergatura... cel putin pt. acum asigurarea ei R.C.A. este la astra.. am luat legatura cu agentul de daune.. m-am dus la astra l-am luat a venit si un mechanic de la yamaha si au facut constatarea impreuna(una e ce vede un agent de daune si alta un mecanic).Mi-a facut constatarea ..am dus moto la yamaha.. au demontat dupa ia si au mai gasit cite ceva.. am luat iar agentul.. dus la yamaha services iar constatari poze.. asta a fost ieri.. miine ma duc sa facem comanda de piese si urmeaza asteptarea ( Saptamina viitoare ma duc sa iau si certificatul medico-legal si vad ce ma inteleg cu soferita.. In general ma simt bine .. ma mai doare mina stinga si gitul . putin genunchii.. de daca protectiile de genunchi au fost acasa ..cam asta s-a mai intimplat Piese care le-a trecut noi pe constatare:roata,disc frina,furca,carene,aripa,aparatoare mina,cadru,ghidon,prindere ghidon,scari stinga,semnale stinga,oglinda, deci tot ce era.. nu au fost obiecti la nimic mai ales ca erau clar lovite . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate