Shefoo Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 De unde mai pot cumpara un cilindru nou pentru motoreta Hoinar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 din ce oras esti?? incearca la ceva magazine unde se vand piese de mopede.....poate gasesti acolo succes si numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shefoo Postat Septembrie 11, 2006 Autor Share Postat Septembrie 11, 2006 Sunt din Craiova si la magazinele de aici nu se gaseste. Am auzit ca la Brasov ar mai fi totusi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 tie iti trebuie doar cilindrul sau cu tot cu aripioare de racire?? penrtu ca cilindrul de potriveste cred ca si de mobra,iar cilindru de mobra are iulian_new (ii peforum)...incearca sa il contactezi si poate te ajuta.....el este din iasi dar iti poate trimite prin posta Sper sa gasesti pentru ca stiu cum e sa nu gasesti piesa (si eu am trecut prin asta) sa auzim de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antony Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 am vazut in obor la Braila cilindru cu tot cu aripioare de racire. daca vrei intreb duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 am eu unul, aproape nou... daca vrei ti-l dau cand trec prin craiova (dupa 1 ianuarie )... ps : e gratis ca nu am ce face cu el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate