cristinel009 Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 cine ma ajuta si pe mine pt ca nu stiu unde se indreapta telescoape in ms si cam la ce pret Am cazut si sa cam indoit telescoapele,far spart si multe altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Nu sunt din mures, dar iti pot spune o treaba despre telescoape : o data indoite degeaba incerci sa le indrepti, ca nu o sa mai fie ca in starea initiala. Si asta o sa se simta, mai ales daca sunt foarte tare indoite, pentru ca se vor deforma dinnou. E o solutie de moment indreptatul, dar nu de durata. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristinel009 Postat Septembrie 11, 2006 Autor Share Postat Septembrie 11, 2006 eu stiu dar motorul o sal vand ca a fost prea tare indoit iti dai seama la 180km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 eu stiu dar motorul o sal vand ca a fost prea tare indoit iti dai seama la 180km/h In cazul asta atentioneaza posibili cumparatori de problemele pe care le are motocicleta, ca ai putea sa pui viata unuia care ti-o cumpara, in pericol. Succes cu reparatiile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate