dkz Postat Aprilie 10, 2004 Share Postat Aprilie 10, 2004 Stie careva de un accident cu o yamaha alba cu rosu (cine m-a sunat sa-mi zica nu se pricepe la motoare si mi-a zis ca scria pe ea Deltabox si Exup....de aici banuiala ca ar fi R1) la intrarea in Urziceni ? Cica era cam pachet motocicleta, nu stia cine a cazut si cum ca nu a oprit, era politie multa si o gramada mare de gura-casca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Aprilie 10, 2004 Share Postat Aprilie 10, 2004 Stie careva de un accident cu o yamaha alba cu rosu (cine m-a sunat sa-mi zica nu se pricepe la motoare si mi-a zis ca scria pe ea Deltabox si Exup....de aici banuiala ca ar fi R1) la intrarea in Urziceni ? Cica era cam pachet motocicleta, nu stia cine a cazut si cum ca nu a oprit, era politie multa si o gramada mare de gura-casca.... Nu intrati in panica. Cei 2 sunt ok,numai zgarieturi, motorul un 600 thundercat acum fara furci, vina conservei. Totul ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate