Sari la conținut

Uzura motoare 2t


Solon
 Share

Postări Recomandate

Foarte misto!

O precizare, daca se poate: sunt cumva de 500 cc?

 

In ordinea numerelor de pe tricou: 250, 250, 400.

Stiu despre ce intrebi, am gasit doar o Husqvarna CR 500 anii '70 care din pacate mai pornea, cu ambreiajul sudat complet(placile, a fost singura data cand am vazut asa ceva) direct in viteza.Muuuuult prea abuzata...nu mai prea era de facut nimic cu ea....Practic doar de la cadru plecand si ala fiind sudat sa incerc sa o reconstruiesc total.Useless.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
OK,eu sunt cimpanzeu` si tu esti "intelectu`",dar inceteaza odata ca oricum postezi numai ca sa te bagi in seama si nu esti interesat de adevarata framantare a topicului! :crack: :crack: :bigstar: :)

Mesaj completat

 

Tocmai ai pierdut fro doua minutele pretioase din viata ta scriind acest post,da` nu asta e problema,ci faptul ca la randul tau m-ai facut si pe mine sa pierd din timpul meu!Acuma probabil astepti ceva premiu si tu pt desteptaciune!

Mesaj completat

 

Nu am dat o lege,pt ca nu am facut absolut nici un calcul din care sa rezulte ce am scris mai sus,dar aceasta idee a pornit de cand am schimbat ambielajul la aprilia si am observat un sistem destul de complex de rotite de transmisie din plastic,care la randul lor antrenau pompa!Dupa cum probabil nu v-ati dat seama,nu incerc sa invat pe nimeni nimic,ci vreau doar sa imi lamuresc o problema care de mult timp ma freaca.

 

Pai hai sa ne gandim logic... Zici ca pompa de ulei isi mareste debitul odata cu cresterea turatiei. Ok...si in cazul in care uleiul este pus in benzina cantitatea nu creste odata cu turatia? La ture mai mari intra mai multa benzina in motor automat si mai mult ulei. In plus la majoritatea motoretelor care au pompa de ulei acesta ajunge tot in carburator si se amesteca cu benzina.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mda eu am un kawasaki kx 125 din 97' cross si eu l-am luat cu 600 de euro ca nu-mi permite bugetu un motor mai scump si is multumit de el merge destul de bine si inca mai trage......dar foarte importan cand vrei sa-ti cumperi motor sa te duci cu un prieten care stie si mie mi la cumparat un prieten eu nici nu am vazut motoru pana nu lo aduc acasa am avut incredere in el.....acuma trebuie sa intelegi si tu ca un motor ieftin si foarte bun nu exista...si eu sunt incepator si sper sa fie de ajutor postu meu.... Numa bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...