soimudeargint Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 am nevoie de o flansa ca sa adaptez un carburator delorto pe un motor de voshod carburatorul delorto intra in furtun nu se prinde in 2 suruburi ca la voshod asa ca imi trebuie o flansa cine ma poate ajuta??????????????????????????/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 (editat) am nevoie de o flansa ca sa adaptez un carburator delorto pe un motor de voshodcarburatorul delorto intra in furtun nu se prinde in 2 suruburi ca la voshod asa ca imi trebuie o flansa cine ma poate ajuta??????????????????????????/ taie un git de carb. de la o planeta sau de la alt carbutator si il prinzi tot cu furtun de git asa am pus si eu pe o moto si a mers super bine. sau e varianta cum e la jawa la carburator ai de unde alege..variante Editat Decembrie 23, 2010 de dany_oldmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 cine ma poate ajuta??????????????????????????/ un strungar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate