ady_nicola2005 Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 nice pics..... a meritat drumu pana acolo? cred ca a fost super, asa in gaska.... da a meritat acum vrem sa mergem la Constanta!!depinde de vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geotalent Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 sa -mi zici si mie cand, cu o zi inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 Pai sa stiti ca e si vreme de mers la drum lung.Mai ales cu scuterul,In afara de Adi care are geaca de piele si manusi si o sa-i dardaie chilotii pe la jumatea drumului tocmai....restul nu va vad prea bine fiecare isi termina sanatatea cum vrea...eu prefer alcoolu si tigarile Lasa Cristi-mic ca o sa ajunga baietii la Constanta si o sa te vad cum redenumesti topicul...o sa se numeasca "scuteristi de mare" dupaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geotalent Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 Pai sa stiti ca e si vreme de mers la drum lung.Mai ales cu scuterul,In afara de Adi care are geaca de piele si manusi si o sa-i dardaie chilotii pe la jumatea drumului tocmai....restul nu va vad prea bine fiecare isi termina sanatatea cum vrea...eu prefer alcoolu si tigarile Lasa Cristi-mic ca o sa ajunga baietii la Constanta si o sa te vad cum redenumesti topicul...o sa se numeasca "scuteristi de mare" dupaia spre surprinderea ta nu numai adi are geaca de piele si manusi....asa ca , dont worry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate