Andrei_D Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Salutari! Am schimbat instalataia electrica de pe 6 pe 12v. Este vorba de un MZ ES175 din '61. Dinamul este de 12 V 60W. Ce baterie imi trebuie, adica ce amperaj ar fi potrivit? Stiu ca in circuit trebuie sa integrez un releu de incarcare(releu regulator) si o punte cu diode. As avea nevoie de o schema, fiindca nu stiu cum se leaga astea intre dinam si baterie. Se gaseste releu regulator cu punte de diode incorporata? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Ar fi bine sa cumperi o baterie de cel putin 12Ah. De obicei, releele regulatoare sunt separate de diodele redresoare (incerca cu un releu electronic de Dacie). Vezi ca la sectiunea 'comuniste' e o schema pt instalatie pe 12V. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate