Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 salutare tuturor! am o"MICA" curiozitate in legatura cu motocicleta asta: HONDA CR-250-R: as vrea sa stiu tot despre ea, date tehnice , descrierea amanuntita a motorului, a tot ce tine de functionare , service , si intretinere, bla bla! si n-ar strica si parerea unora care au avut asha ceva sau poate mai au:) stiu ca am mai adus vb o data despre modelul asta , dar acum vreau sa stiu tot ce se poate afla despre CR(poate si putina istorie a modelului ) daca vreti puteti sa-mi scrie-ti si pe mail, poate aveti si ceva documente despre CR-ul de 250! leaualorin@yahoo.com sau la tel:)) 0724249674 gabi VA MULTUMESC ANTICIPAT! BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexItalia Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 salutare tuturor! am o"MICA" curiozitate in legatura cu motocicleta asta: HONDA CR-250-R: as vrea sa stiu tot despre ea, date tehnice , descrierea amanuntita a motorului, a tot ce tine de functionare , service , si intretinere, bla bla! si n-ar strica si parerea unora care au avut asha ceva sau poate mai au:) stiu ca am mai adus vb o data despre modelul asta , dar acum vreau sa stiu tot ce se poate afla despre CR(poate si putina istorie a modelului ) daca vreti puteti sa-mi scrie-ti si pe mail, poate aveti si ceva documente despre CR-ul de 250! leaualorin@yahoo.com sau la tel:)) 0724249674 gabi VA MULTUMESC ANTICIPAT! BAFTA! uite eu sunt posesor de un honda cr 250 r din 2004 id : alessandrotramonte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Septembrie 16, 2006 Admin Share Postat Septembrie 16, 2006 http://www.google.ro/search?sourceid=navcl...NDA+CR-250-R%22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 mercy mercy , smokey s-a facut!ma dau pe google:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate