Arthur E Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 Salut , la multi ani si bine v-am regasit in 2011 ! Daca tot se poarta moda cu " uite ce am in curte " , am zis sa va arat si eu Vacuta me ! Sa ne vedem cu bine on road sau off road . . . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 E frumoasa. Sa o stapinesti sanatos si sa o plimbi pe unde vrei tu. La multi ani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noldy Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 sincer... te invidiez pentru ce ai tu acolo numai bine si sa vina vremea bunaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul Burzum Postat Ianuarie 30, 2011 Share Postat Ianuarie 30, 2011 Sa-ti traiasca si km la max,fara incidente bineinteles si...e mai mult spre fulga sau milka? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Ianuarie 30, 2011 Share Postat Ianuarie 30, 2011 faina... o ai scoasa la vanzare, parca am vazut-o pe bikeshop? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 Cele mai grozave si barbatesti enduro - uri. Pacat ca au ales sa scoata Xrv - ul din fabricatie, in locul Transalp - ului . Spor la kilometri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate