Sari la conținut

Serban.S

Super Membru
  • Număr conținut

    1.711
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Serban.S

  1. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace
  2. Ce usor se schimba la tine, acum, intinzatorul lantului de distributie
  3. Salut. Pe langa Cluj ai HeavyDuties Si tot p-acolo mai sunt Evil Chop Spor
  4. Pe mine arzatorul de camping compact / pliabil m-ar interesa . Prin ce zona de Bucuresti te gasesc ?
  5. Parerea ta. Nu am spus ca e altcineva de vina in afara de motociclist (parapet, amurg, soare la asfintit, conservar ... ) Motociclistul a murit pe mana lui, fara Mercur retrograd, alea alea... Am constatat ca au fost o serie de lucruri care au dus la acest accident. Incepand cu lipsa de empatie a soferului si lipsa de maturitate a motociclistului. Concluzie "scurt/2": Motociclistul a gresit, a platit. Acu e bine ?
  6. Intr-adevar, pare sicanare. S-au luat de la ceva... Insa imi pare ca soferul stia de despatitoarele alea ... Motociclistul nu stia de ele... Parca l-a directionat special in ele... Pacat de o viata pierduta aiurea...
  7. Dupa ce am folosit cateva huse moto (de la Louis, Oxford si noname) am ramas la husa de la Wunderlich. Nu cred ca rezista daca o pui pe toba incinsa, dar este destul de rezistenta la proba timpului.
  8. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
  9. Am reusit sa "pierd" cablul de ABS fata si un cauciuc de la o culisa de etrier fata. Are cineva o idee, daca se poate, sa ies mai ieftin din aceasta situatie ?
  10. Fara cuvinte.... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
  11. https://www.f650gs.crossroadz.com.au/BrakesAndABS.html
  12. Arata bine cu rotie alea turnate. Din ce an e ? Daca poti sa printezi chestiile alea de pe rezervor, m-as baga si eu la una mare, ca o am lipsa. Doar sa imi zici cat ar costa. Stima
  13. La cum am vazut eu filmarea de mai sus, moto a anticipat verdele lui iar auto care l-a lovit a fortat galbenul lui... Cumplit impact.
  14. Incearca sa pui contactul si apoi sa misti de ghidon stanga-dreapta. De regula se intrerupe un cablu din manunchiul de 4 care face legatura dintre motocicleta si ghidon iar cand misti stanga-dreapta mai face contact sporadic aprinzandu-ti farul astfel incat sa identifici locul fara sa desfaci pana la relee. Bafta. Citeste si aici pentru mai multe detalii despre problema.
  15. O piulita OEM costa cat nu face. Mai ales la BMW. fixkit au magazin in ferentari. Poate e mai aproape de tine. Si poate au si in stoc M10 x1,25. Bafta
  16. Nu pare a fi cu filet pe invers. https://shop.maxbmw.com/fiche/DiagramsMain.aspx?vid=51552&rnd=07242017
  17. Fiesta Mk5.E modelul din 2008. Ultimul cu farurile bulbucate. De 6 ani rezista eroic pe mana sotiei. Modelul de care iti spun e 1.4 benzina. Succes la ales.
  18. De unde ai luat capatul schimbatorului ?
  19. E stiuta problema asta la GS. Se numeste " Battery Parasitic Drain"
  20. Cand mai faci enduro, incearca sa scoti oglinzile si deflectorul de pe parbriz. Ideal ar fi sa scoti si parbrizul daca te dai pe coclau. RIsti sa il spargi daca o culci si daca mergi in picioare risi sa dai cu gatul in el la o oprire mai brusca si neprevazuta.
×
×
  • Creează nouă...