Sari la conținut

Batranica Fzrista


Boby87
 Share

Postări Recomandate

Stima si consideratiunea am si eu un Fzr si tin sa vi-l prezint :banana: : Yamaha Fzr 600 , an fabricatie 1991 cumparata de la un coleg forumist prin iulie , momentan are 37500km pe bord, motorul era cu stickerele pe el , alb cu rosu dar din cauza unui mic incident am fost nevoit sa-l vopsesc si am ales albul , in rest probleme cu el nu prea am avut doar un cablu de ambreiaj si cdi-ul care l-am prajit din vina mea astea au fost problemele :banana: , in rest ulei bujii filtre si merge struna ;) as vrea sa-i fac un transplant de codita cu una de R6 dar mi se pare destul de complicata treaba , un kit xenon, nu de figuri dar are o lumina foarte slaba si ma oboseste noaptea, sunt foarte multumit de ea , consumul e de bun simt si pentru moment este suficient cat duce ! Stima

post-62346-1294354760_thumb.jpg

post-62346-1294354777_thumb.jpg

post-62346-1294354783_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...am mai spus odata, asta a fost primul meu motor. Aveam si eu in plan sa schimb codita, nu stiu cine i-a desenat schita dar treaz nu cred ca era avand in vedere ca la timpul acela erau destule modele la care codita era normala. Trecand peste partea astea motorul e bun. Probleme posibil sa-ti apara la releul de incarcare,asta se intampla cam la toate modelele de fapt.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Problema cu releul de incarcare a avut-o fostul proprietar chiar a fost subiect de discutie in topicul pt fzriste , cu xenonul am avut o tentativa am montat functiona toate bune si frumoase pana cand apasam maneta de frana....atunci se stingea brusc dar se aprindea .... si de fiecare data cand apasam frana pateam la fel si am decis sa-l dau jos ( tin sa precizez k era xenonul de pe masina , acum nu styu daca are legatura sau nu....) si in legatura cu codita am gasit sa zicem un tutorial http://heath.agdog.com/fzr/workbench/1999_...ail/index.shtml dar mi se pare destul de greu mi-e sa nu dau rateu !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...