TM89PTM Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 Salut am o dilema cum pot sa dau jos partea din fata prin care intra aerul in filtru . Ca sa imi fie mai usor sa scot bujile fara , ca sa caut chei de buji telescopice sau cu mii de prelungitoare . AM incercat sal dau jos dar nu imi dau seama in ce e prins (inafara de air box care l-am dat jos deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 (editat) Salut. Nu e nevoie sa desfaci tot motorul ca sa ajungi la bujii. Mergi la orice supermarket la raionul de auto si ia cea mai ieftina cheie de bujii de 16 mm. Ajungi acasa si ai tai "T-ul" ala din capat....si indoi la 90 de grade tija ramasa cam la 5 cm de capat. In felul asta ai obtinut o cheie de bujii cu ajutorul careia vei putea scoate bujiile oricand fara sa demontezi jumate de motor. Daca mai ai nevoiie de detalii te ajut cu cea mai mare placere. Editat Ianuarie 8, 2011 de Calin26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TM89PTM Postat Ianuarie 8, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2011 Salut. Nu e nevoie sa desfaci tot motorul ca sa ajungi la bujii. Mergi la orice supermarket la raionul de auto si ia cea mai ieftina cheie de bujii de 16 mm. Ajungi acasa si ai tai "T-ul" ala din capat....si indoi la 90 de grade tija ramasa cam la 5 cm de capat. In felul asta ai obtinut o cheie de bujii cu ajutorul careia vei putea scoate bujiile oricand fara sa demontezi jumate de motor. Daca mai ai nevoiie de detalii te ajut cu cea mai mare placere. MS am vazut azi in parkticher cheie de buji tip T cu maner flexibil cu 12 ron Pakat ca deja mi-am comandat setu de chei de buji de pe louis http://www.kronaumoto.ro/index.php/detalii/422 si cred ca no sa mearg fara sa dau filtru jos MS Mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate