Sari la conținut

Calin26

Super Membru
  • Număr conținut

    1.013
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Calin26

  1. Calin26

    Ajutor&asistenta moto!

    Nu sunt sigur ca sudeaza asa, dar poti incerca la Dani, la vulcanizare pe Corneliu Coposu.
  2. Din ce stiu eu, Motomus is destul de seriosi. Daca ziceai de Sermoto..era alta mancare de peste. Chiar si asa, vorba colegului Aprilia, expune ce si cum si apoi ne dam si noi cu parerea.
  3. Salut, daca mai ai ghetele le-as dori eu. Sunt din Cluj. Multumesc

  4. Calin26

    Dau Spre Donatie!

    Salut, as dori eu ghetele daca mi se potrivesc. Sunt din Cluj. Multumesc
  5. Verifica totusi si releul de incarcare...
  6. Calin26

    Util

    In Cluj Napoca. Rezolvat. Colorama...in caz ca mai are nevoie cineva.
  7. Calin26

    Util

    Salut, stiti cumva unde as putea face niste copiii, la pret decent, pt doua proiecte (arhitectura si rezistenta) care au pagini in format mare (A3, A2, A1, poate si mai mare)? Multam fain!
  8. Adica cu mue cu prezervativ. Asa..ca berea fara alcool..
  9. Calin26

    Fc-moto..

    Goe..firma e a unor arabi din germania.
  10. Hopa..Rossi dat din greseala de harta care trebuia..iar Lorenzo cred ca e gandeste cum era cu Ducati.
  11. Foarte interesant este ca Yamaha Petronas este aici peste Yamaha de dUzina. Suzuki cu Rins fac echipa neasteptat de buna.
  12. Exact cum a zis si John, ma pregateam sa-ti scriu si eu. Pare a fi ceva de pe la caburatoare, cel mai probabil unul sau mai multe cuie pontou blocate. Mergi pe verificarile mentionate de John.
  13. Hmm...bai deci citesc si nu-mi vine a crede ce citesc. Deci ai banii si vrei sa cumperi...si astia se tot fofileaza si o dau din colt in colt. In plm..la ce foame este in tara asta....sa am o afacere de genul..as trage cu dintii de un client de genul lui George. Singurul gand care-mi vine in cap este faptul ca ei nu castiga mai nimic din toata treaba asta si nu se obosesc sa munceasca pentru putin, adica adaosul este infim sau nu au bani sa plateasca furnizorul, caz in care ar trebui sa ia avans de la om dar sa fie siguri ca pot livra (lucru nedorit de client deoarece exista riscul de teapa..au fost cazuri aici pe forum). Oricum..e dubioasa rau treaba.
  14. Calin26

    Sa mai si radem.

    Esti dragut cand esti beat! Ah, multumesc! Si tu esti draguta cand sunt beat!
  15. Calin26

    BURSA LOCALA

    Salut, Schimb manusi sport FLM, marimea M, stare buna cu alte manusi sport scurte, aceeasi marime. la manusa stanga trebuie cusut ariciul de partea de piele dar poate fi folosita si asa. Daca are cineva si este interesat, dati de stire pe pm sau la 0770348113. Multam!
  16. Pai..asa cum ai expus tu problema..s-a inteles ca dupa ce ai cuatat carburatorul...motocicleta nu a mai trecut de 6000 rpm, nu ca atunci cand ai cumparat-o nu trecea. Da e posibil ca de la powevalve sa nu treaca ar aici si eu trebuie sa-i las pe altii mai priceputi sa-si dea cu parerea.
  17. Ok..sa mergem pe sirul evenimentelor. Deci..ai cumparat o motocicleta defecta vanzatorul ti-a spus ce defect are, si tu te-ai apucat sa desfaci altceva si sa o strici mai rau. Unde e logica?? In alta dezordine de idei...daca motorul pornea impecabil...de ce sa umbli la carburatoare? Daca ti s-a spus ca ambreiajul este defect, ai probat ca motorul nu merge mai mult de 2 m, ce-ai cautat la carburatoare? Ia-o ca pe un sfat prietenesc: du-o la un service si nu mai strica si ce e bun la ea. E clar ca n-ai nici o treaba cu mecanica in general..si e mai bine asa.
  18. 34 euro / sesiune de 20 de minute. Mie personal mi se pare cam mult. La Adincata ce preturi sunt? Intreb doar pentru comparatie..ca mi-e greu sa ajung acolo.
  19. Calin26

    Util

    Neata, merci ..o sa incerc si acolo. Zi faina!
  20. Calin26

    Util

    Salutare, stiti unde as putea gasi in Cluj, coliere Norma Cobra? Am cautat pe net dar nu am gasit decat pe Autokarma si o alta firma de prin Targu Mures. Colierele arata ca in poza de mai jos . Merci.
  21. Salut, cred ca e mult 18V. in mod normal nu ar trebui sa depaseasca 15.5v,cand motorul este pornit, ceea ce ma duce cu gandul la releul de incarcare care cred ca e defect. Tot el este responsabil si cu stabilizarea curentului de incarcare a bateriei, si ar trebui sa se situeze intre 14.5-15.5v.
  22. Calin26

    Ajutor&asistenta moto!

    Si eu ma confrunt cu aceleasi probleme ca Pepsi doar ca am verificat releul si pare ok, la fel si statorul iar bateria e noua. inca mai investighez.
  23. Calin26

    Ajutor&asistenta moto!

    Vezi pe youtube "hwow to test a regulator rectifyer". E chiar usor.
×
×
  • Creează nouă...