black_prince Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 Mai aveam un prieten cu un cbr125, aveaceva tobă pe dedesupt, pe sub carene, cu cot de 90% la stânga. Dacă stăteai în stânga lui la semafor când începea să dea rateuri te lăsa fără Âşireturi. Ăla suna a barcă, dar avea un demaraj în el ... E la vânzare pe aici pe undeva (pentru potențialii doritori ) asta e??? cred k i-a pus toba stok ca sa ii poata da si pe camp ) inca ma doare abdomenul de la cat am ras ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wollt_Rider Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 aici ai varianta "tunata" cu sunet de 600 spre 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 Nu, nu e aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 (editat) Ce va mai place sa suferiti. Sunteti degeaba. Si-a luat omu CBR-u . Editat Ianuarie 28, 2011 de iul1aN~ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wollt_Rider Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 Ce va mai place sa suferiti. Sunteti degeaba. Si-a luat omu CBR-u . nota 10 pentru CBR in rest mai glumim si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 S-au împuțit Âşi meleagurile astea de coca & co. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 29, 2011 Share Postat Ianuarie 29, 2011 Ce va mai place sa suferiti. Sunteti degeaba. Si-a luat omu CBR-u . adica un _cacat, stim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tibiscus Postat Februarie 18, 2011 Autor Share Postat Februarie 18, 2011 "Bai oameni buni" ce va mai place sa radeti...offf. de parca mumele voastre vau facut direct pe 1000 cm. Si da iul1aN~ de la Alex am luat CBR si Scarabeo de la Catalin (e vandut) la motor sa dovedit a nu avea nimic, i-am schimbat placutele de frana lantu, uleiul si lichidu de frana; Bordul era o chestie de contact functioneaza perfect iar semnalizarile nu avea becuri si intradevar suna frumos sa nu exageram comparata cu una de 125 suna frumos. In paralel cu CBR 125 mi-am luat mie un CB500 tot de prin Iasi poate o sa ne vedem pe la vara la sau in Poate are sau stie cineva de vanzare manerul cu tot cu suportul de oglinda de la ambreiaj ca sa ii pot pune oglinda ca nu o avea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate