felya49 Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 la peste 120 la ora motocicleta incepe sa intre in vibratii .... cand pun frana de fata incepe sa imi miste ghidonul ..ce ar putea fi?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 la peste 120 la ora motocicleta incepe sa intre in vibratii .... cand pun frana de fata incepe sa imi miste ghidonul ..ce ar putea fi?? verifica rulmentii la roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSSnake Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 la peste 120 la ora motocicleta incepe sa intre in vibratii .... cand pun frana de fata incepe sa imi miste ghidonul ..ce ar putea fi?? Discuri frana ovalizate? Roata echilibrata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felya49 Postat Septembrie 17, 2006 Autor Share Postat Septembrie 17, 2006 Discuri frana ovalizate? Roata echilibrata? intrebare? poate fi din si din cauza la axul de fata daca e putin stramb? acum am desfacut roata si abia l-am scos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSSnake Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 Testul cu axul se poate face,dupa cum am citit si eu,pe o suprafata perfect plana,il rostogolesti si te uiti sa nu fie spatii intre el si acea suprafata. Bafta si sa auzim numai de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 vezi sa nu fie cumva si rulmetii dew la juguri..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate