etarulescu Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 Starea care se vede, in afara de ce e acolo mai am si un cauciuc aproape nou. Am si carburatorul. Ma int si unele schimburi dar as prefera cash. 0765211474-Edy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 magnetoul il are?poti da jos capacul din fata si sa faci o poza la dinam si magnetou?seriile de la motor si cutie corespund cu placutza de identificare de pe cadru?mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 Starea care se vede, in afara de ce e acolo mai am si un cauciuc aproape nou. Am si carburatorul. Ma int si unele schimburi dar as prefera cash. 0765211474-Edy daca nu e vindut bagal la fancurier sau memo fara probleme numai in cazul in care nu ma bag peste altcineva sa nu fie discutie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 Zici ca-i la bursa aici , cred ca s-a si vindut deja ,oricum bafta ca are pret bun . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 (editat) numai in cazul in care nu ma bag peste altcineva sa nu fie discutie.. pai mi-ai luat pav-ul ala din fata...acu mai stai la rand Editat Ianuarie 18, 2011 de 4bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 pai mi-ai luat pav-ul ala din fata...acu mai stai la rand ai vazut ca nu am pulsat sau alte combinati ca sa fiu ok. sa nu apara discuti aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Ianuarie 18, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2011 pai mi-ai luat pav-ul ala din fata...acu mai stai la rand Motocicleta s-a vandut. In curand vin si alte moto. Cei care ma contacteaza si imi negociaza preturile mici NU FACE AFACERI CU MINE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate