Sari la conținut

Anulare H.I.S.S. contact Honda


Ady_R_001
 Share

Postări Recomandate

Nu ai avut tu noroc. Se resofteaza acum ECU de Kawa pe 150$, dispare functia de immo. E la fel si la Suzi, Yamaha. Numai Honda nu se lasa resoftata.

» Post actualizat in 17 Jul 2014 12:40

La un CBR954 i-am cumparat ECU pt piata USA, i-am facut la inst. electrica o mica modificare si a pornit instant. Iei schemele instalatiilor electrice , europa si USA , le compari, si vezi unde-i modificarea. Un ECU de State nu-i mai mult de 150euro.

 

Nu a fost problema de scheme electrice, modelul meu este asiatic cu immobilizer, cele din SUA nu au...problema a fost programarea cheilor aici in RO ! ECU din Germania este 0028 iar al meu original este 0036. Cel din Germania este pentru KAW 12 - 2005 cu immobilizer, la o instalatie electrica fara buton de avarii si un alt circuit la self control. L-am adaptat rapid pentru ca avaria nu are legatura cu ECU, iar modificarea a fost simpla la self control printr-un sunt. A pornit la prima cheie... Cu 350 euro am luat ECU+contact de chei cu system immobilizer(antena+amplificator)+3 chei(am cheia master)+ instalatia electrica completa+carcasa baterie si senzorul down+4 senzori+ 3 relee si cutia de sigurante. Este mai mult decat bine !! In decembrie eu nu am gasit in RO sa rezolve problema pentru un ECU 0038 din SUA..si apoi nici in UK.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 years later...
La 15.07.2014 la 16:12, danny_bdT a spus:

Salut pt cine intereseaza, eu pot sa va ajut sa renuntati la chei cu cip pt motoarele pe injectie,adica anulezi H.I.s.s., sau pot sa fac alta cheie in cazul in care ti-ai pierdut toate cheile.

Tel: 0751966265

Postarea aceasta nu mai este valabilă!  Cum nu au fost multi cu probleme de genul, am pierdut contactul cu colaboratorul din Polonia. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...