popescu.vasile Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 astept pareri pro\contra despre aceasta motocicleta? care ati avut ocazia sa va plimbati cu asa ceva sau care stiti pe careva cu o astfel de motocicleta, avantaje\dezavantaje etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 In primul rand,la capitolul "dezavantaje" - e foarte mica...Iti iei asa ceva,daca n-ai 18 ani,ca sa-ti A-ul intreg.Stiu fete care de-abia trec de 1,5 m inaltime,si si-au luat de la bun inceput,mobre mai mari - chiar 500 cmc.Asa ca inaltimea pilotului,nu poate fi un motiv sa-ti iei o jucarie d-asta.Tot in categoria "micutzi" intru si eu - am 1,62 m,si-am inceput c-o Honda VT Shadow de 500 cmc.Acuma,am Kawasaki Vulcan de 750 cmc,si-mi curg balele dupa Drifter de 1500 cmc (300+ kg,la gol). Aaaa...Merita s-o iei,dac-ar fi (aproape) gratis ...De ce nu merita? Pai,n-are destui CP,si nici cuplu...Te chinuiesti cu ea pina si-n oras,de iesit afara,ce sa mai...Da' chiar si pt. urban,mi-as lua una de 250 cmc,daca nu chiar mai mare... Si suna cum se auzea fosta mea masina de cusut,aia casnica...fara bancuri! C-a trecut pe linga mine,odata ,o mobra d-asta si m-a bufnit rasu',de cred ca se uita lumea la mine,ce m-a apucat,asa,din senin ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 vezi ca este una si in Sibiu....da daca si asta e chopper,eu "ma las de meserie"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popescu.vasile Postat Ianuarie 22, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2011 vezi ca este una si in Sibiu....da daca si asta e chopper,eu "ma las de meserie"... cine a zis ca e chopper? poate am postat eu acolo la repezeala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 Ai nu o sa afli prea multe pentru ca pur si simplu nu este un model folosit de aceasta parte a motociclistilor. Cauta la cele de strada. Noi cu alte modele avem treaba si decat sa ne dam cu parerea teoretic mai bine muti tu postul. Parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate