ambidextru Postat Septembrie 19, 2006 Share Postat Septembrie 19, 2006 Eu am auzit altceva... despre un tip din Craiova care a murit in urma unui accident in aceeasi zi, tot pe DN1, la iesirea din Otopeni. Isi luase motorul de 10 minute... Motor puternic, 1000 de cmc. Am inteles ca s-a infipt intr-o dubitza si in cadere i-a spart si casca si capul. A murit pe loc, din cate spune un amic de-al meu, care mai spune ca Sambata a fost la Craiova, la inmormantarea lui. Despre asta stie cineva ceva in plus? Sper sa nu se confirme ce mi-a zis amicul meu, nu stiu cata baza sa pun pe vorbele lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euinsumi Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 Eu am auzit altceva... despre un tip din Craiova care a murit in urma unui accident in aceeasi zi, tot pe DN1, la iesirea din Otopeni. Isi luase motorul de 10 minute... Motor puternic, 1000 de cmc. Am inteles ca s-a infipt intr-o dubitza si in cadere i-a spart si casca si capul. A murit pe loc, din cate spune un amic de-al meu, care mai spune ca Sambata a fost la Craiova, la inmormantarea lui. Despre asta stie cineva ceva in plus? Sper sa nu se confirme ce mi-a zis amicul meu, nu stiu cata baza sa pun pe vorbele lui. sper si cred ca bate campii.Pana acum se afla ceva concret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate