Jump to content

euinsumi

Membru
 • Posts

  308
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by euinsumi

 1. Night e politist supt acoperire ,ce te asteptai?
 2. nu mai intru pe forum.astept e-mail valentinbotez@yahoo.com
 3. eronat.pedeapsa cu moartea prin electrocutare .OUG 196/2002 ART...... Mesaj completat cert e ca ai ceva la cap, cum am si eu de i-am luat lu' fi-miu acum 4 ani aprilia 125 cm(avea A1,acum are A si R6).
 4. http://stirileprotv.ro/exclusiv/stirile-ta...data-video.html
 5. Martorul Art. 78.(cpp) - Persoana care are cunostinta despre vreo fapta sau despre vreo imprejurare de natura sa serveasca la aflarea adevarului in procesul penal poate fi ascultata in calitate de martor. militianul daca are cunostinta ...poate fi ascultat. pune mana pe carte .
 6. http://209.85.129.132/search?q=cache:AojQm...=clnk&gl=ro
 7. http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/imp...-bucuresti.html
 8. ce ma?poate nu ai auzit de fuga mea...
 9. o sa vorbesc sa te omoare si pe tine.
 10. asa este.mai bine il omoara. zi-le sa-l omoare.
 11. eu zic sa-l omoare. e mai eficient si nu cred ca o sa fie descoperiti.ramane intre noi. sa-l omoare dracului ca ne-am facut de ras.nu mai scapam nici cu fuga.
 12. si eu zic sa se razbune doar dupa ce-si aplica poza pe forum si al doilea motociclist.E bine sa aiba cateva sute de euroi la ei, daca se mai intalnesc cu omu ' poate o rezolva altfel.
 13. te-ai facut baiat mare.ai invatat sa injuri pe privat.bravo .trecem la etapa urmatoare.te bat in 5 secunde panarama mica.
 14. in sfarsit am reusit sa ne mutam ,insa cred ca ne-a mutat la o rubrica gresita.asta-i discutie despre motociclism?
 15. bravo,ne-ai dat o lectie of/on topic ,esti un exemplu. in sfarsit ceva serios.pozitia pe motor.eu stau cu curu-n spate. ne gandem la mama ta cea draga noua. e pauza la meci(1-0 pt dinamo)revin.
 16. deci cei mai putini cu vitezane sunt lichidati.numai 4,7.dar cum vine aia ,778?4 motociclisti si 778 zecimi? la categoria ,,in oras"ma incadrez ,deci.al meu are 130,0 cm si 190 cai.
 17. e un baiat finut a vrut sa afle de ce/daca astia cu ascutitori dam coltu mai repede. ce drumuri faine visezi?ne-ai injectat si acum ne renegi?
 18. da, putea sa-l injure de mama , de exemplu'.
 19. yes,yes,yes. a inceput treaba. multumim pentru postare.sacalii stateau la panda.plictisela draQ. ne-a dat de lucru,ca ploua.
×
×
 • Create New...