bogdancraciun88 Postat Septembrie 19, 2006 Share Postat Septembrie 19, 2006 salut .am si eu o intrebare.am auzit ca la salonta is de vanzare motociclete la preturi mai accesibile.stie cineva mai multe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 da intradevar la salonta sunt mai ieftine da rnu o sa gasesti decat piaggio si 1-2 motorete ceva in nici un caz rs sau cagiva sau nsr.mia mult succes ai avea daca te duci la targul de masini din arad ps:pana la salonta este o pierdere de timp si de benzina si implicit de bani...e la vreo 650-700 km de bucuresti;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 dap. la SALONTA sunt motorete la preturi accesibile ! dar numai mopeduri si scutere ! ceva mai mare nu o sa gasiti ! dar puteti veni prin salonta peace all si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate