krokodilu Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 Stie cineva unde se pot sabla un cadru si niste jante moto ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucay Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 Stie cineva unde se pot sabla un cadru si niste jante moto ? daca ai pe cineva la Aerostar...eu acolo am rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goby74 Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 incearca la Moldoglass Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleksandru2000 Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 Pentru piese care nu depasesc 1 metru lungime te pot ajuta eu cu sablatul. Nisipul siliconic pe care il folosesc are granulatie de 60, 90 si 120, adica pentru piese din plastic, aluminiu si otel. Da-mi un semn daca nu ai rezolvat deja demult problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktor Postat Ianuarie 5, 2017 Share Postat Ianuarie 5, 2017 Pentru piese care nu depasesc 1 metru lungime te pot ajuta eu cu sablatul. Nisipul siliconic pe care il folosesc are granulatie de 60, 90 si 120, adica pentru piese din plastic, aluminiu si otel. Da-mi un semn daca nu ai rezolvat deja demult problema Aleksandru 2000 ma poti ajuta cu o sablare ? in Bacau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate