strutzu_man Postat Februarie 12, 2011 Share Postat Februarie 12, 2011 Nu am fost niciodata si planific o iesire de un wk in perioada Iulie sau August cu cortul. Cu ocazia asta as vrea sa vad si o intrunire greceasca. Stie cineva ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 n-am auzit de intalniri la greci. or avea dar nu de anvergura. nu merita cu cortul. daca bugetul e limitat poti gasi cazari ieftine. in plus sunt peste 40c vara la aia, lesini de cald si pe strada dar in cort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strutzu_man Postat Februarie 14, 2011 Autor Share Postat Februarie 14, 2011 Am gasit ceva campinguri acolo. Mai exact unul in Alexandroupolis, unde zice lumea ca este OK (Wc ; dusuri ...). La Alexandroupolis o sa fac pauza de o noapte. De acolo mai departe inca nu m-am hotarat ce vreau sa fac sau unde sa ajung. Din aceasta cauza speram sa gasec o intrunire, ca sa am si eu o tinta. Oricum multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate