JEJE Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 Salutare tuturor m-am dat cu un BMW R1100R e marfa daca este cineva care conoaste ceva despre acest model astept si eu citeva sfaturi SE MERITA 4500E? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Salut JEJE! Eu sunt proprietarul unui r 1100r. Numai lucruri bune pot sa-ti spun despre ea. La pret nu stiu ce sa-ti spun pt ca depinde si de cati km are, dar este real. A meu a fost 4800 de euro. Chichite are putine .Una importanta e telescopul de directie. Verifica daca nu curge uleiul din telescopul respectiv. Incearca sa alegi una care are ABS, incalzire in ghidon, SI COBURI. E drept ca merge ca un tractor dar gusturile nu s-e discut. Este ideal pt drumuri mai lungi cu pasager/a si bagaje. Consum intre 4.6 si 7l Sper ca te am ajutat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEJE Postat Septembrie 26, 2006 Autor Share Postat Septembrie 26, 2006 multam fain am doua variante la pretul asta un R 1100 R SAU UN RT 1100 sa vad la ce ma decid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate