Andrei_D Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 Cumpar MZ ETZ 250, in stare buna atat tehnic cat si estetic, fara modificari mari, la un pret de aproximativ 15 milioane (+/-). Ma intereseaza sa fie inmatriculata si sa pot pleca pe ea. Eu sunt din Ploiesti si ar fi bine daca motocicleta ar fi pe o raza de 150 km sau in Cluj-Napoca (am pe cineva acolo) dar nu ma limitez doar la conditiile astea, o sa iau in considerare toate ofertele, indiferent de distanta. Stiu ca la multe tacane boltul pistonului si subarul carburatorului. Nu e problema dar as vrea sa nu mai aiba alte defecte tehnice. Ideea e sa fie un motor bun. Vreau sa vad: - minim o poza; - localitatea in care se poate vedea motocicleta; - numarul de telefon la care va pot suna; X In caz ca aveti anunt pe net, lasati-mi direct link-ul. X Daca stiti un ETZ bun pe la vreo cunostinta care nu are calculator, lasati-mi un numar de telefon. Daca vreti, puteti scrie aici, pe PM sau e-mail: andrei_d5678@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 Cumpar MZ ETZ 250, in stare buna atat tehnic cat si estetic, fara modificari mari, la un pret de aproximativ 15 milioane (+/-). Ma intereseaza sa fie inmatriculata si sa pot pleca pe ea. Eu sunt din Ploiesti si ar fi bine daca motocicleta ar fi pe o raza de 150 km sau in Cluj-Napoca (am pe cineva acolo) dar nu ma limitez doar la conditiile astea, o sa iau in considerare toate ofertele, indiferent de distanta. Stiu ca la multe tacane boltul pistonului si subarul carburatorului. Nu e problema dar as vrea sa nu mai aiba alte defecte tehnice. Ideea e sa fie un motor bun. Vreau sa vad: - minim o poza; - localitatea in care se poate vedea motocicleta; - numarul de telefon la care va pot suna; X In caz ca aveti anunt pe net, lasati-mi direct link-ul. X Daca stiti un ETZ bun pe la vreo cunostinta care nu are calculator, lasati-mi un numar de telefon. Daca vreti, puteti scrie aici, pe PM sau e-mail: andrei_d5678@yahoo.com Salut ! Incearca si pe MZ-BROTHERS.ro, poate gasesti pe acolo.Eu mai stiu 2 bucati de 250 si un 251 din 1990 la un tip numit Robi , din Satu Mare.De la el mai cumpar piese, caci are din dezmembrari sau aduce din Ungaria.400 euro cere pe bucata.0740471842, asta e nr. de mobil al lui....Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oasemotor Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 am eu un etz in garaj! arata bine,nu are probleme, este si inscris! poate fi vazut in baicoi! s-a mai interesat cineva de el dar doar telefonic! poate chiar tu esti! nr meu este 0724679966 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 Cumpar MZ ETZ 250, in stare buna atat tehnic cat si estetic, fara modificari mari, la un pret de aproximativ 15 milioane (+/-). Ma intereseaza sa fie inmatriculata si sa pot pleca pe ea. Eu sunt din Ploiesti si ar fi bine daca motocicleta ar fi pe o raza de 150 km sau in Cluj-Napoca (am pe cineva acolo) dar nu ma limitez doar la conditiile astea, o sa iau in considerare toate ofertele, indiferent de distanta. Stiu ca la multe tacane boltul pistonului si subarul carburatorului. Nu e problema dar as vrea sa nu mai aiba alte defecte tehnice. Ideea e sa fie un motor bun. Vreau sa vad: - minim o poza; - localitatea in care se poate vedea motocicleta; - numarul de telefon la care va pot suna; X In caz ca aveti anunt pe net, lasati-mi direct link-ul. X Daca stiti un ETZ bun pe la vreo cunostinta care nu are calculator, lasati-mi un numar de telefon. Daca vreti, puteti scrie aici, pe PM sau e-mail: andrei_d5678@yahoo.com "cunostinta fara calculator"........Cugir, jud. Alba - minim 400 E .....oricum e discutia voastra . tel. 0769.295.131 Vasile Si asa imi zicea sa ii fac ceva poze , sa il scoata la vanzare. Revin si cu poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate