ares666 Postat Aprilie 18, 2004 Share Postat Aprilie 18, 2004 am o instalatie de kko pe 6 volti, fura curent pe undeva, dar mai nou cred ca a murit de tot, nu mai da nici un semn de viata. ma intereseaza sa trec instalatia de pe 6 pe 12 V, eventual sa pun aprindere electronica, sa nu mai am dureri de cap cu ea. Stie cineva cine ma poate ajuta cu acest serviciu si cam pe la ce preturi? Va multumesc anticipat. pot fi contactat la 0745 102 805 ares666@xnet.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Aprilie 20, 2004 Autor Share Postat Aprilie 20, 2004 chiar nu seocupa nimeni de asa ceva? ca suntem 2 clienti. cel putin pentru aprinderea electronica.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Aprilie 23, 2004 Autor Share Postat Aprilie 23, 2004 e vorba de un IJ Jupiter 3 din 1974, pe dinam, nu pe alternator... deci se poate sau nu? si la ce scor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate