freshutzu Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 salutare, am nevoie de ajutor am luat de la cineva un scuter suzuki de 50 cc, adus din Spania, are un act la el in limba germana dar nu aeste el trecut pe act cum pot sa il inscriu pe numele meu cum trebui sa procedez......???? va rog sa ma ajutati Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 Ehe,e greu.Daca pe actul ala e trecuta seria cadrului si datele tehnice ale scuterului trebuie sa te programezi la rar ca sa faci omologarea individuala(cartea de identitate) iar dupa aia il poti inscrie la primarie Da un telefon la rar(informatii) sa intrebi cat costa omologarea si cu ce acte trebuie sa te prezinti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freshutzu Postat Martie 7, 2011 Autor Share Postat Martie 7, 2011 da este trecuta si seria si datele tehnice, ai idee cat mar costa toate astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 Nu mai stiu cat costa omologarea,de aceea ti-am spus sa suni la rar.Eu am platit in 2008,263roni pentru omologare.Acum nu mai stiu cat costa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freshutzu Postat Martie 7, 2011 Autor Share Postat Martie 7, 2011 eu tot nu sunt lamurit cu actele pentru ca pe ectul respectiv nu este el trecut are ceva sau pot sa fac actele si asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 REPET suna la rar si or sa iti zica cu ce acte trebuie sa mergi pentru omologare Eu nu sunt biroul de informatii de acolo....ti-am dat un pont,suna si intreaba.Sau vrei sa facem noi asta pentru tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freshutzu Postat Martie 8, 2011 Autor Share Postat Martie 8, 2011 oho nu te aprinde asa, multumesc de pont Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate