Brugus Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 Un motiv sa ne ofticam ca suntem singura tara fara circuit. Eu unul nu mai am varsta care sa-mi permita sa ating asa nivel de pilotaj dar nu vad sperante nici pentru motociclistii tineri din tara asta condusa de maimute. Ma rog, nu vreau sa fie un topic de discutii ci sa punem fiecare cate un limk spre ceva ce ne-a placut sau chiar marcat, si sa se incadreze in titlu va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 10, 2011 Share Postat Martie 10, 2011 (editat) am vazut mai demult toate clipurile lu shrinky...e psicho rau omu pe mine m-a impresionat baiatul asta R.I.P Editat Martie 10, 2011 de todea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Martie 11, 2011 Autor Share Postat Martie 11, 2011 (editat) Incredibil, stiam filmuletele cu baiatul asta insa abia acum am aflat ca a murit. Dumnezeu sa-l aiba in grija, mare tragedie pentru familie. Mesaj completat Editat Martie 11, 2011 de Brugus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate