Bogdan D. Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 am si eu nevoie de ajutorul cuiva care cunoaste Autocad-ul... vreau sa fac ceva la o masina de debitare cu plasma si ca sa usurez munca inginerilor trebuie sa fac desenu in autocad...... eu am facut schita in word...(schita in word este scara 1:1) cine ma poate ajuta???? a1939.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 /index.php?...4672&st=180 vezi un pm la pantera neagra, pe viitor ar trebui sa postezi la sectiunea motociclisti in timpul liber. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 Este urgent? Eu sunt cam ocupata dar saptamana viitoare in careva zi te pot ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Octombrie 1, 2006 Autor Share Postat Octombrie 1, 2006 este ffff urgent...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SlipComunistu Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 am si eu nevoie de ajutorul cuiva care cunoaste Autocad-ul... vreau sa fac ceva la o masina de debitare cu plasma si ca sa usurez munca inginerilor trebuie sa fac desenu in autocad...... eu am facut schita in word...(schita in word este scara 1:1) cine ma poate ajuta???? Salut Ia zi cand iti tre desenul Cifrele exact asa cum sunt ele? la dimensiunea aia? Da nu ai dat si tu niste cote la cifre sa vad ce pot face da maine dupa ce ma intorc de la facultate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Octombrie 2, 2006 Autor Share Postat Octombrie 2, 2006 gata am fost ajutat ms mult pt ajutor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate