ZLD_moto Postat Martie 11, 2011 Share Postat Martie 11, 2011 Am fost la magazinul de pe Stefan cel Mare (langa MegaImage aprox) si m-au uimit cu un pret pt. setul complet (intaritor,lac,vopsea) : 37ron/100g Mi se pare cam mult sa ma duca 100e doar materialele si in consecinta intreb ....Are cineva idee unde pot gasi o oferta mai ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 11, 2011 Share Postat Martie 11, 2011 pai mai mult de 300 de ml nu ar trebui sa iti trebuiasca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Martie 11, 2011 Autor Share Postat Martie 11, 2011 am inteles ca imi trebuie 800-900 ml...si nu am auzit doar dintr-o parte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Martie 11, 2011 Share Postat Martie 11, 2011 Aici http://www.practicmagazin.ro/cautprodus-vo...to+ieftina.html. Ca punct de plecare. Nu e vopsea. Grund, intaritori, lac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Martie 11, 2011 Autor Share Postat Martie 11, 2011 in afara de diluant nu prea ma ajuta nimic de acolo....poate o lavabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 11, 2011 Share Postat Martie 11, 2011 (editat) pai mai mult de 300 de ml nu ar trebui sa iti trebuiasca.... Daca se vopseste in camp electrostatic, da. Daca se vopseste cu un pistol ordinar in curte trebuie mai mult. Depinde si ce vrea sa vopseasca, ca nu mentioneaza. Vopseaua aia cu 37 lei 100ml e poate facuta dupa o nuanta de culoare ceruta, un anumit cod de culoare are si mobra fiecaruia. Normal asa este vopseaua de masina. Vopsea, intaritor si lac. Un meserias stie cum sa le foloseasca sa scoata in final ceva ok. Editat Martie 11, 2011 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Martie 11, 2011 Share Postat Martie 11, 2011 Ptr un albastru de suzuki am platit 60 de lei suta de grame de vopsea fara lac fara nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate