robbflynn Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 salut am nevoie de putin ajutor de la cineva care s-a mai jucat cu montarea semnalizatoarelor in ghidonul motocicletei. Concret, se poate vedea in poza atasata la ce ma refer. Am semnalizator de schimb(intreaga piesa, de la varful cromat pana la cablul apartinator), insa dat fiind ca motorul asa a fost luat initial, n-am nici cea mai vaga idee cum ar trebui sa-l pun sus. Deocamdata ma gandesc sa dau jos manerul si ma astept sa descopar atunci care e mersul, dar orice indrumare este bine-venita. multzam anticipat! Mesaj completat vad ca nu ma lasa sa editez postul anterior..anyway ca sa nu se inteleaga gresit - ma intereseaza niste guide-line-uri generale, normal ca n-are de unde sa stie nimeni exact pe ce am eu, ce si cum se face Mesaj completat cred ca am gasit ce ma interesa, in mare, poate o sa fie util si altcuiva : http://www.1130cc.com/forums/showthread.php?t=17320 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate