Sari la conținut

robbflynn

Membru
  • Număr conținut

    181
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de robbflynn

  1. robbflynn

    Dau Spre Donatie!

    salut. Primesc in donatie carcasa PC ATX. Am o serie de componente ce le-as pune in ea ca apoi calculatorul nou format sa ia la randul sau calea donatiei(am deja om).
  2. salut vad ca e vechi topicul asta(wow, aproape 10 ani), dar imi incerc norocul. m-ar interesa un transport moto din RO in Canada. Poate cineva sa-mi sugereze ceva? Merci.
  3. robbflynn

    Dau Spre Donatie!

    donez voucher de 20 RON la emag, valabil pana pe 30 septembrie, la o cumparatura de minim 200 lei.
  4. robbflynn

    Ajutor&asistenta moto!

    salut am nevoie de transport moto pe platforma azi(din zorilor in zorilor) si un al 2-lea maine probabil(zorilor - gara). ma poate ajuta cineva?
  5. robbflynn

    Util

    pot recomanda pe cineva, dar n-as putea spune ca iesim la bere si din alea
  6. caut electrician care sa-mi monteze niste corpuri de iluminat intern si extern, claxon la usa, sa-mi traga curent intr-o debara - nimic iesit din comun dar as prefera calitate & seriozitate. Este cineva disponibil pe-aici?
  7. robbflynn

    ruta cluj-suncuius

    merci tuturor de indicatii - am mers pe la topa de cris - drumul f ok pana la casa bucatarului in ciuda faptului ca am fost ieri dis-de-dimineata(duminica), drumul a fost destul de aglomerat, aviz celor care se gandesc la aceeasi ruta.
  8. robbflynn

    ruta cluj-suncuius

    salut trebuie sa ajung in suncuius(la o pensiune din zona de fapt) si sunt curios de starea drumurilor - recomanda cineva o ruta anume, testata recent?
  9. robbflynn

    Util

    http://www.manualslib.com/manual/393396/Kymco-Zing-125.html
  10. robbflynn

    BURSA LOCALA

    2 DVD writere, unul alb(ide) si altul negru(sata), 50 ron/buc 1 camera video cu caseta+cateva casete, necesita adaptor priza USA-EU(5 lei la econix) - donatie player mp3 cu hdd 40gb, merge doar alimentat la retea, dar cu boxe atasate e ok - ideal pt un garaj - donatie. Nu e compatibil cu win7/8; driverele si softul sunt din era win xp s-a dat memorii 3x2GB Corsair Dominator 8-8-8-24 1.65V 1600MHz, 200RON PCI ATA 133 IDE card(extensie pci pt hdd-uri IDE) donatie manusi moto alpinestars st-1 drystar, all weather, xxl, nou-noute 80 RON (http://www.motorcycl...-drystar-gloves) geaca piele Street Legal Performance 3M, piele+material textil(thermo insulation), "constructia" generala a gecii e foarte solida. marime xxl, noua, stare impecabila, adusa din usa. - 500 RON (http://www.motocicli...ce?do=findComment&comment=3079642) placa de baza asus a8n32-sli deluxe, proc p4(parca), 2gb ram, placa video geforce 8800 gts - daca adaugati o sursa, hdd si-o carcasa, e un calculator functional - donatie REZERVAT casca gaming usb natec genesis hx55 - 50 ron, stare perfecta(http://genesis-zone....gaming-headset/) obiectiv nikkor 70-300 luat prin f64, 1400 RON( http://www.f64.ro/pr...F_ED/index.html) 2 buc "manere de antrenat palme si muschii antebratului"(nu stiu ce alta denumire ar putea avea) din plastic solid - donatie REZERVAT O-Ring Crash Bar Engine Guard Highway Pegs Footpegs Motorcycle Universal(http://lh3.ggpht.com/-yscZ6DWJ8Q0/VAnmcd3ipoI/AAAAAAAAT_g/-sHNFJc7yRU/w903-h513-no/DS253300.jpg), 150RON, nou-noute PM daca va intereseaza ceva.
  11. robbflynn

    BURSA LOCALA

    update: se mai adauga: placa de baza asus a8n32-sli deluxe, proc p4(parca), 2gb ram, placa video geforce 8800 gts - daca adaugati o sursa, hdd si-o carcasa, e un calculator functional - donatie casca gaming usb natec genesis hx55 - 50 ron, stare perfecta(http://genesis-zone.com/products/headphones-2/natec-genesis-hx55-gaming-headset/) obiectiv nikkor 70-300 luat prin f64, 1400 RON( http://www.f64.ro/products/description/Nikon_AF_S_VR_Zoom_Nikkor_70_300mm_f_4_5_5_6G_IF_ED/index.html) 2 buc "manere de antrenat palme si muschii antebratului"(nu stiu ce alta denumire ar putea avea) din plastic solid - donatie PM daca va intereseaza ceva.
  12. robbflynn

    BURSA LOCALA

    2 DVD writere, unul alb(ide) si altul negru(sata), 50 ron/buc 1 camera video cu caseta+cateva casete, necesita adaptor priza USA-EU(5 lei la econix) - donatie player mp3 cu hdd 40gb, merge doar alimentat la retea, dar cu boxe atasate e ok - ideal pt un garaj - donatie. Nu e compatibil cu win7/8; driverele si softul sunt din era win xp memorii 3x2GB Corsair Dominator 8-8-8-24 1.65V 1600MHz, 200RON PCI ATA 133 IDE card(extensie pci pt hdd-uri IDE) donatie manusi moto alpinestars st-1 drystar, all weather, xxl, nou-noute 80 RON (http://www.motorcycle-superstore.com/420/i/alpinestars-st-1-drystar-gloves) geaca piele Street Legal Performance 3M, piele+material textil(thermo insulation), "constructia" generala a gecii e foarte solida. marime xxl, noua, stare impecabila, adusa din usa. - 500 RON (pt poze, search topicul BURSA LOCALA dupa "street legal performance" - a mai fost la vanzare dar nu m-am omorat cu promovarea ei) alte chestii coming soon(ma mut si nah, fac curat )
  13. robbflynn

    Util

    salut. sunt in cautarea unui tracker moto cu gps, rezistent la umezeala si cu posibilitate de urmarire online. Am incercat cativa ofertanti, insa ce mi s-a parut ok nu avea protectie pt umezeala iar un altul n-a raspuns solicitarilor pe email. Daca cineva foloseste deja asa ceva, rog o recomandare.
  14. robbflynn

    BURSA LOCALA

    caut de cumparat/inchiriat/imprumutat/primit in donatie o fereastra(toc+sticla) veche, ceva de genul: http://www.moodybluephotography.com/wp-content/uploads/2012/08/old-window.jpg Nu ma-ntereseaza sa fie functionala, cu balamale sau alte cele - imi trebuie pt un proiect foto.
  15. Am fost doar curios daca cineva s-a mai intalnit cu asa ceva, fiind curios ce ar putea determina un asemenea zgomot(in contextul in care eu nu am poate nici 10% din experienta voastra in ale mecanicii). Multumesc tuturor pt pareri/idei @TNG: ai dreptate, mecanicul e intotdeauna cel mai in masura sa puna un diagnostic. Se pare ca e vorba de un rulment+ax ruginit la pompa de apa(sper ca am retinut bine), zgomotul fiind generat de frecarea celor 2. Voi vedea probabil maine mai exact.
  16. Salut! Am o problema cu motorul si as fi interesat daca cineva s-a mai lovit de asa ceva - o parere mi-ar prinde bine. Pe scurt, o mostra audio: Detalii: - motorul e un Kawasakin VN800 din 96, ulei schimbat in primavara - initial credeam ca sunetul vine din zona filmata, insa la un moment dat fiind calare, am putut auzi "stereo" si sa realizez ca de fapt sunetul vine din stanga, de la transmisia primara(ma rog, zona aia) - in general, sunetul se face auzit mai ales daca e rece motorul(pornire dimineata la 11, dupa o noapte racoroasa dar mi s-a intamplat si sa parchez, sa stau vreo ora in temperatura de 15-20 grade si sa faca la fel) - durata scartaitului variaza de la cateva milisecunde la 3-4 secunde si e sporadic(poate aparea la pornire sau deloc, dar apoi in primii 100m, sa dispara vreo 500 si apoi iar sa mai bage o repriza scurta) - de regula, sunetul disparea dupa ce mergeam 500-1000m, dar mi s-a intamplat sa apara si dupa o distanta mai mare - e posibil ca in distanta respectiva sa nu fi apucat sa se incalzeasca suficient - tragerea ambreiajului in timpul sunetului nu ajuta(sunetul a aparut si cat eram de ex cu maneta trasa, asteptand sa plec de la stop) - tragerea acceleratiei, pe motor rece, parea ca "ajuta" la generarea sunetului, acesta fiind mai pregnant parca(desi n-as putea baga mana-n foc) - in mers fiind, in timpul manifestarii sunetului, nu am remarcat vreo problema de tractiune(daca trageam acceleratia, motorul raspundea corespunzator) Momentan, motorul se afla la mecanic si urmeaza sa fie investigat pe saptamana viitoare. Idei, sugestii? Nu cunosc suficienta mecanica sa-mi dau seama ce ar putea fi. Ar putea fi oare uleiul, care ajunge sa-si modifice vascozitatea si nu mai unge vreun mecanisc intern? Am auzit de "metabond", un ulei ce ar asigura o lubricatie superioada - merita sa incerc asa ceva? Multumesc anticipat.
  17. robbflynn

    BURSA LOCALA

    Numarul de antene nu are neaparat legatura cu suprafata acoperita, dat fiind ca intra in calcul tot felul de filtre din diverse materiale(lemn, caramida, metal etc). In general, 3 antene vs 2, pe o arie data, va imbunatati(teoretic cel putin), puterea semnalului si viteza, dar depinde de la caz la caz. La tine(casa ta avand 2 etaje+mansara, totul pe o suprafata considerabila...mai ales daca vrei semnal bun si in curte/garaj) as zice ca ai nevoie de minim 2 routere.
  18. robbflynn

    Cu si despre accidente

    eu mi-am pus asa ceva: (scroll la ultimele cateva secunde pt sunet)inca n-am avut ocazia sa testez in trafic(adevaru-i ca nici nu-mi doresc) dar vorba aia, just in case...
  19. robbflynn

    Cu si despre accidente

    naspa treaba: http://citynews.ro/eveniment/motociclist-ranit-grav-langa-primarie-de-o-masina-care-trecut-pe-rosu-la-semafor-1264200
  20. robbflynn

    Cu si despre accidente

    gh sincai, scuze ii multumesc si lui Andy bacsi pt ajutor & vorba buna
  21. robbflynn

    Cu si despre accidente

    Plecasem pe verde de pe gh dima dar poate in ultima secunda(?). Ideea e ca taxistul a franat brusc pt pietonii de pe trecerea din fata, eu sa tot fii avut 15-20/h insa acei cativa metri distanta intre noi n-au fost de ajuns sa evit impactul. I-am indoit numarul si am rezolvat amical treaba($).
  22. robbflynn

    Cu si despre accidente

    de 15 minute am avut o tamponare usoara cu un taxist, langa casa de cultura. Multumesc celor 2 colegi motociclisti care m-au ajutat sa rezolv rapid treaba. Atat eu cat si motorul suntem in principiu ok, cu minore julituri
×
×
  • Creează nouă...