ray Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Salutare, Vreau sa-mi desfac partea de sus a motorului (unde sunt supapele), ele trebuie reglate. Trebuie sa schimb garnitura (ca imi curge ulei pe la ea) si simeringurile de supape. Unde gasesc in RO piesele respective? Garnitura este piesa cu nr.14 din sectiunea atasata multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AsubayaH Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Salutare, Vreau sa-mi desfac partea de sus a motorului (unde sunt supapele), ele trebuie reglate. Trebuie sa schimb garnitura (ca imi curge ulei pe la ea) si simeringurile de supape. Unde gasesc in RO piesele respective? Garnitura este piesa cu nr.14 din sectiunea atasata multumesc mult! Uite aici un link de pe louis set garnituri Nu stiu daca este modelul tau dar sigue au si pentru al tau. Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate