Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Stie careva unde imi pot face si eu un parbriz la moto , ca cel pe care il am acum nu este cel original si mai este facut si din tabla .As aprecia si niste preturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny motors Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Stie careva unde imi pot face si eu un parbriz la moto , ca cel pe care il am acum nu este cel original si mai este facut si din tabla .As aprecia si niste preturi. La ce motoreta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 0722557675 Dan se ocupa numai de plastice eu mi-am facut parbrizul la el a iesit super bine zici ca e original Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 La ce motoreta? Cagiva mito , modelul cu faruri rotunde (lawson) 0722557675 Dan se ocupa numai de plastice eu mi-am facut parbrizul la el a iesit super bine zici ca e original mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 virago 535? poti face si suporti de prindere pt parbriz? adica all inclusive? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate